@wojtek
Rekao si da ti net radi normalno 10 minuta, a onda se sve skrsi. Sad tvrdis da uopste nisi isao na internet. Odluci se. A virus si mogao pokupiti i sa flesa, nikakav problem.
@gamby
Pa prvo su bili kornjace, pa su tek onda postali nindze. Cukununuci ninza kornjaca nece imati oklop, to je sigurno.
Војтече, скини чипсет драјвере, и скини дравјвере за лан (претпостављам да штекаш нет, који немаш, у лан). Подеси рутер како ваља. Има на нету како се то ради за сваки рутер, а мош да шинеш и дифолт (мада не знам шта то ради).
Е, утврдио сам шта је проблем. Јерихон је био у праву - малвер преко флеша. Аваст је одрадио посао. Сад је, међутим, већ све то небитно, поново сам форматирао диск и набацио Седмицу. Наравно, ниш не може да прође без цимања, па сутра морам да идем до Еунета да ми дају нови модем, јер овај стари не подржава ниш преко ИксПеа.
Dobro, to tamo gde ima pevaca. A tamo gde nema? :D Recimo, 'ajduk si, u šumi, treba da ustaneš oko šes', kako ćeš kog đavola to da uradiš ako nema nikog oko tebe?
Facafacaa, брусилица Black and Decker би средила ствар...узми само камен за метал ако ти је бубуљица опасна...
Zašto Nindža Kornjače imaju oklop kad se bore tako do jaja?
Зато што је корњача без оклопа нешто као коштуница без одела.
Ali ako je kornjača nindža?
@wojtek
Rekao si da ti net radi normalno 10 minuta, a onda se sve skrsi. Sad tvrdis da uopste nisi isao na internet. Odluci se. A virus si mogao pokupiti i sa flesa, nikakav problem.
@gamby
Pa prvo su bili kornjace, pa su tek onda postali nindze. Cukununuci ninza kornjaca nece imati oklop, to je sigurno.
Ишао сам на нет, ал само на гмејл, фејсбук и овде. Мајку му, вирус никако нисам могао да фасујем. Флеш би могао бити проблем, проверићу.
Facafacaa
Пробај оним цвикцанглама за грање.
Neka mi neko ostavi link :kumi, moli, preklinje: za "Super Maria", onu prvu verziju za Terminator. Pliiiiiiiiz.
Ali za daunlod, ne za onlajn igranje.
Скини Маме и нађи ром за супера марија.
Mr. Moon, имаш овако нешто: http://www.brothersoft.com/games/mario-for-windows.html
Војтече, скини чипсет драјвере, и скини дравјвере за лан (претпостављам да штекаш нет, који немаш, у лан). Подеси рутер како ваља. Има на нету како се то ради за сваки рутер, а мош да шинеш и дифолт (мада не знам шта то ради).
Е, утврдио сам шта је проблем. Јерихон је био у праву - малвер преко флеша. Аваст је одрадио посао. Сад је, међутим, већ све то небитно, поново сам форматирао диск и набацио Седмицу. Наравно, ниш не може да прође без цимања, па сутра морам да идем до Еунета да ми дају нови модем, јер овај стари не подржава ниш преко ИксПеа.
Дотеру, Јерихо, фала на помоћи! :)
Ау Војтече, ал си убио тему :)
Занима ме које су методе буђења користили људи давно када није било сатова на којим је било могуће подесити аларм.
jny http://www.hrphotocontest.com/data/media/189/17331.jpg
Dobro, to tamo gde ima pevaca. A tamo gde nema? :D Recimo, 'ajduk si, u šumi, treba da ustaneš oko šes', kako ćeš kog đavola to da uradiš ako nema nikog oko tebe?
Zašto bi hajduk želeo da ustane u šest? Oni nisu imali fiksno radno vreme. :)
Ali ja da sam taj hajduk, namestio bih glavu pored mravinjaka. Mravi se bude rano.
Чиме се скида супер лепак с прстију?
Ja ga skinem acetonom.
Ју, хвала ти, не бих ни пробала, управо га стружем скалпелом :)