Platio bih mu pivo

1. Има их неколико, али не смем да кажем.
    Али рекао сам да их има и да не смем да кажем да бих испао кул и мистериозан, а истина је! Јесте, јесте. хехе

2. ja u suštini, dugujem ediju već gajbu piva olololo
    edit - platijo bi pivo svakem ko je kadar da pije sas mene.

3. Платио бих му пиво, ал' неам парааа.

4. ja u suštini, dugujem ediju već gajbu piva olololo

...и никако да је испијемо. :Д

5. Uglavnom platim onom ko mi donese račun.

6. Platio bih pivo nekom modu koji mi odabere sleng, lolo.
    A ovako inače, Šanzamu dugujem. :D

7. hahaha... a jes, za onog ktitora! Bre iz mog postpejd džepa! Bogami, moraš i neku žestinu, pivom ćemo da gasimo! :)
    Ja bih platio svima, ali kako kaže moja Rajka isfoče; iz prazne ne puca! :)

8. Bre iz mog postpejd džepa!

Jebiga brate, ja poslah ali ne stiže, jebem li im milu majku.

Bogami, moraš i neku žestinu, pivom ćemo da gasimo! :)

A to se podrazumeva. :)

9. Uzmi kilo vinjaka za 200, a ja ću za pdv pivu. :)

10. platio bih svima vama ali koliko sam alav, mislim da bih vam oteo i popio

11. Cek da vidim.

Lullaby! i samo bih je slusao kako govori, i ucio se izrazavanju. (pod uslovom da govori kao sto pise)

Smarku, jer je ludak i kraljina, i cudno da nisam dok sam bio dolje.

Dejsu i Apofisu, i to zajednicki, mnogo zanimljivi likovi, i syngrafeasa bih uvrstio u tu grupu.

Vejvern, koju vec kao da poznajem. Mada smo se dogovorili na neko vino da idemo, i trubace, pa kad bude - bice.

zlocestoj pufnici, mislim da nije tako radikalna u stavovima inace, ali sigurno zanimljiva osoba.

frenkiju delevri, odusevio me nekim definicijama i tekstovima, cisto da se opijanimo ko volovi.

i jos nekima, ali ne znam sad.

12. Autor kome bih platio pivo je definitivno Kurajber.Zbog njegovih pretežno dobrih komentara sam se trudio da postanem što bolji autor, i ako se ikad sretnemo ispićemo gajbu uz neku utakmicu Partizana.

13. Platio bih sebi. A onda bih sipo neki otrov unutra dumrem ko ker.

14. Ej da jebote, Johnnyju i Duletu345 isto. Ljudi me prvi savetovali kacam doš'o ovde. :)
    A i Agiju.

15. Ja бих воло дупознам Курајбера па да попијемо по које.

16. пих, мени само чланови који су напустили сајт, а никад нису пиво платили...

17. Platio bih ti ja, al me mrzi didem u Bosnu. Ako te ne mrzi da dolazis u Cacak, platio bih ti dva.

18. Ja bih sve zvao čoporativno, pa ko dođe i pije pivo, platio bih. Ostali koji piju nešto drugo bi takođe dobili po piće, al bez pederskih fora, redova bulova i tih sranja.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.