Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Има их неколико, али не смем да кажем.
Али рекао сам да их има и да не смем да кажем да бих испао кул и мистериозан, а истина је! Јесте, јесте. хехе
ja u suštini, dugujem ediju već gajbu piva olololo
edit - platijo bi pivo svakem ko je kadar da pije sas mene.
Платио бих му пиво, ал' неам парааа.
...и никако да је испијемо. :Д
Uglavnom platim onom ko mi donese račun.
Platio bih pivo nekom modu koji mi odabere sleng, lolo.
A ovako inače, Šanzamu dugujem. :D
hahaha... a jes, za onog ktitora! Bre iz mog postpejd džepa! Bogami, moraš i neku žestinu, pivom ćemo da gasimo! :)
Ja bih platio svima, ali kako kaže moja Rajka isfoče; iz prazne ne puca! :)
Jebiga brate, ja poslah ali ne stiže, jebem li im milu majku.
A to se podrazumeva. :)
Uzmi kilo vinjaka za 200, a ja ću za pdv pivu. :)
Mere. :)
SMarku, definitivno.
platio bih svima vama ali koliko sam alav, mislim da bih vam oteo i popio
Cek da vidim.
Lullaby! i samo bih je slusao kako govori, i ucio se izrazavanju. (pod uslovom da govori kao sto pise)
Smarku, jer je ludak i kraljina, i cudno da nisam dok sam bio dolje.
Dejsu i Apofisu, i to zajednicki, mnogo zanimljivi likovi, i syngrafeasa bih uvrstio u tu grupu.
Vejvern, koju vec kao da poznajem. Mada smo se dogovorili na neko vino da idemo, i trubace, pa kad bude - bice.
zlocestoj pufnici, mislim da nije tako radikalna u stavovima inace, ali sigurno zanimljiva osoba.
frenkiju delevri, odusevio me nekim definicijama i tekstovima, cisto da se opijanimo ko volovi.
i jos nekima, ali ne znam sad.
Autor kome bih platio pivo je definitivno Kurajber.Zbog njegovih pretežno dobrih komentara sam se trudio da postanem što bolji autor, i ako se ikad sretnemo ispićemo gajbu uz neku utakmicu Partizana.
Platio bih sebi. A onda bih sipo neki otrov unutra dumrem ko ker.
Ej da jebote, Johnnyju i Duletu345 isto. Ljudi me prvi savetovali kacam doš'o ovde. :)
A i Agiju.
Ja бих воло дупознам Курајбера па да попијемо по које.
пих, мени само чланови који су напустили сајт, а никад нису пиво платили...
Platio bih ti ja, al me mrzi didem u Bosnu. Ako te ne mrzi da dolazis u Cacak, platio bih ti dva.
Ja bih sve zvao čoporativno, pa ko dođe i pije pivo, platio bih. Ostali koji piju nešto drugo bi takođe dobili po piće, al bez pederskih fora, redova bulova i tih sranja.