Platio bih mu pivo

1. Не морате ми више плаћати пиво, фурам пљоску, сама себи сипам дрогу у пиће :)

2. Mnogima bih platio pivo,ali kesh je probl. :P

3. Ја би Лулли платио пиво, пошто не носи гаће ал зато фура емицу! А јеа! Амазонке волем!

Ahahahahaa ćelo pik razbojnik! :))

4. Лули ставила си смајли а њега ниси убројала у едит! Нема пиво, сиктер!

5. I to ne jedan, no dvostruki!

6. Где си Бели, у уста те јебем... ето, теби бих платио пиво ал' јбг, никад наћи времена па остати дуже у БГ-у...

7. E brate moj...moraces jednom da zajebes utakmice u usta te jebem i da platis meni piiiiiiivooo.....

8. Platio bih pivo Cou, Maloletnoj, Salabajzeru, presvetoj Lullaby, i naravno javiu, lingvistickom prasetu i lemaji...
    Hmpf, ode jedna gajba...

9. Јбг, следеће године. Ове нем' више повода да долазим у БГ. Кад прође мало ова усрана атмосфера везана за нг и те глупости, онда те зовем првом приликом кад будем тамо...

П.С. Мог'о би и ти да дођеш вамо, није ти фазон...

10. ...platio bih pivo Sosu i Remcu, jer su oni meni platili da jedem i pijem večeras...

11. I pivo i saLJevala ploču za kuću, da ponovim
    Edsonu i seletu Kosmopoliti.

12. Ja bih Natnat platio pivo...u stvari, već sam platio a nije ga popila. Dakle, nek samo popije ovo njeno pivo. :-)

13. Тимотију краљини, и платио бих Л0Л-у, да нема хомо фризуру..

14. Platila bih sama sebi. U stvari i hoću, al sutra.

15. Ja bih Natnat platio pivo...u stvari, već sam platio a nije ga popila. Dakle, nek samo popije ovo njeno pivo. :-)

Ma neće se pokvariti do sledećeg puta, ne brini :)

16. Не бих платио никоме, јер имам кући једну целу гајбу... Да се не бацам на трошак и на то! :)

17. simi Srbinu bi platio gajbu ...

18. Солофмајсолу, Трачици и Бату. Момцима не плаћам пићад.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.