Platio bih mu pivo

1. Не морате ми више плаћати пиво, фурам пљоску, сама себи сипам дрогу у пиће :)

2. Mnogima bih platio pivo,ali kesh je probl. :P

3. Ја би Лулли платио пиво, пошто не носи гаће ал зато фура емицу! А јеа! Амазонке волем!

Ahahahahaa ćelo pik razbojnik! :))

4. Лули ставила си смајли а њега ниси убројала у едит! Нема пиво, сиктер!

5. I to ne jedan, no dvostruki!

6. Где си Бели, у уста те јебем... ето, теби бих платио пиво ал' јбг, никад наћи времена па остати дуже у БГ-у...

7. E brate moj...moraces jednom da zajebes utakmice u usta te jebem i da platis meni piiiiiiivooo.....

8. Platio bih pivo Cou, Maloletnoj, Salabajzeru, presvetoj Lullaby, i naravno javiu, lingvistickom prasetu i lemaji...
    Hmpf, ode jedna gajba...

9. Јбг, следеће године. Ове нем' више повода да долазим у БГ. Кад прође мало ова усрана атмосфера везана за нг и те глупости, онда те зовем првом приликом кад будем тамо...

П.С. Мог'о би и ти да дођеш вамо, није ти фазон...

10. ...platio bih pivo Sosu i Remcu, jer su oni meni platili da jedem i pijem večeras...

11. I pivo i saLJevala ploču za kuću, da ponovim
    Edsonu i seletu Kosmopoliti.

12. Ja bih Natnat platio pivo...u stvari, već sam platio a nije ga popila. Dakle, nek samo popije ovo njeno pivo. :-)

13. Тимотију краљини, и платио бих Л0Л-у, да нема хомо фризуру..

14. Platila bih sama sebi. U stvari i hoću, al sutra.

15. Ja bih Natnat platio pivo...u stvari, već sam platio a nije ga popila. Dakle, nek samo popije ovo njeno pivo. :-)

Ma neće se pokvariti do sledećeg puta, ne brini :)

16. Не бих платио никоме, јер имам кући једну целу гајбу... Да се не бацам на трошак и на то! :)

17. simi Srbinu bi platio gajbu ...

18. Солофмајсолу, Трачици и Бату. Момцима не плаћам пићад.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.