Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Не морате ми више плаћати пиво, фурам пљоску, сама себи сипам дрогу у пиће :)
Mnogima bih platio pivo,ali kesh je probl. :P
Ahahahahaa ćelo pik razbojnik! :))
Лули ставила си смајли а њега ниси убројала у едит! Нема пиво, сиктер!
I to ne jedan, no dvostruki!
Где си Бели, у уста те јебем... ето, теби бих платио пиво ал' јбг, никад наћи времена па остати дуже у БГ-у...
E brate moj...moraces jednom da zajebes utakmice u usta te jebem i da platis meni piiiiiiivooo.....
Platio bih pivo Cou, Maloletnoj, Salabajzeru, presvetoj Lullaby, i naravno javiu, lingvistickom prasetu i lemaji...
Hmpf, ode jedna gajba...
Јбг, следеће године. Ове нем' више повода да долазим у БГ. Кад прође мало ова усрана атмосфера везана за нг и те глупости, онда те зовем првом приликом кад будем тамо...
П.С. Мог'о би и ти да дођеш вамо, није ти фазон...
Dogovoreno!
...platio bih pivo Sosu i Remcu, jer su oni meni platili da jedem i pijem večeras...
I pivo i saLJevala ploču za kuću, da ponovim
Edsonu i seletu Kosmopoliti.
:)
Ja bih Natnat platio pivo...u stvari, već sam platio a nije ga popila. Dakle, nek samo popije ovo njeno pivo. :-)
Тимотију краљини, и платио бих Л0Л-у, да нема хомо фризуру..
Platila bih sama sebi. U stvari i hoću, al sutra.
Ma neće se pokvariti do sledećeg puta, ne brini :)
Не бих платио никоме, јер имам кући једну целу гајбу... Да се не бацам на трошак и на то! :)
simi Srbinu bi platio gajbu ...
Солофмајсолу, Трачици и Бату. Момцима не плаћам пићад.