Gola tema

1. Preneki dan bila tema na jednoj stanici na radiu i zvala se GOLOTINJA.
    Bas steta sto je trajala kratko!Ali ostavila je veoma dobar utisak i vodila se vrlo zanimljiva diskusija o tome.Ovde neka bude nastavak i neka nas ne ogranici vreme!
    Zanima me vas stav o golotinji(a i ostale) i kako je tumacite i koliko vam privlaci paznju.

2. Ja ne volim golotinju, samo nudizam.

3. Nemam ništa protiv golotinje, dokle god je lepo ubačena u scenariju... i naravno ako mi platiš dovoljno. :)

4. ja volim golotinju,samo zavisi ko je go

5. Uh...
    Dobro je!Nadjoh svoju temu,mislila sam da su je obrisali!
    Ajde da cujem jos ljudi!
    Sta mislite o golotinji?

6. Kao što kaže JTU:
    Nudi ti...

7. Čudi me da je ova tema tako prazna.... Au....

8. Evo nas da je raspalimo.

9. Zasto ja jebeno citam giljotina! Ok volim i ja golotinju, i mislim da je ona veoma mocno sredstvo kada su demonstracije u pitanju!

10. Ja ne volim golotinju, ponekad je stvarno odvratna :)

11. Golotinja nije interesantna...

12. Ma nemoj Ivana, a kako mislis da vidis sve kvalitete partnera ako ga ne vidis golog?

13. A o kakvoj golotinji je ovde zapravo reč?

14. O bilo kakvoj, na bilo koji nacin golotinja! Golotinja na zurkama, golotinja na skupovima, golotinja na plazi... sve golotinje! :))

15. Svakakva.....

Meni se iskreno ne sviđa golotinja, to mi je previše blisko nekako, lično... A ja ne volim veliku bliskost....

16. Slažem se sa SMarkom, osim poslednje rečenice...

17. osim poslednje rečenice...

Mislim sa ljudima koje ne znam dovoljno dobro... Mrzim zagrljaje ljudi koje ne znam dovoljno dobro, i tu pretjeranu bliskost...
    Zagrljaj je nešto posebno, ali baš, bar po meni u poslednje vrijeme jer mi se smučilo ljubljenje sa svakim koga sretnem...

18. A dobro, to jeste... kao, svi smo prijatelji, svi se volimo, ma, sigurno...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.