Ко последњи......последњи 72

1. Aha! Hvala! :) Mada, sada i ne vidim svrhu, defke se sada manje citaju... hahaha Prvi put da ceznem i za minusom. :)))

2. Нађох податак да Каизен дневно млати 300 евра захваљујући вукајлији.........

3. е сад колико је то тачно......

4. Pa majke mi...Od sad da slavimo ako doguramo do 15 u plusu.

5. Ma, kao da je to i bitno! Vazno je da smo mi zadovoljni svojom defkom. Da smo srecni i kreativni... Da nam pluseve isplacuju u evrima, pa i ajde... :)))

6. за скор на профилу по један еврић , уффф . па да обезбеди да можеш и да тргујеш њима уффф .Ја би у старту има ,јааоооо , преко 22 000 евра а РД би био најбогатији.... :))))))

7. Da nam daju po dinar na plus, bili bi dobri.:)

8. Pa onda trgujes svojim plusiranjem. Isplacujes procenat ljudima koji su zaduzeni da ti daju pluseve. Onda bi to bio Monopol. Zanimljiva igra. :)))

9. I tako bi zaradjivali od sopstvenog znanja, ne bi imali rizik od toga da nam radno mesto preotne neki sin direktora koji nema 2 ponedeljka skole.

10. Па где сте драге моје шабанке?
    :)))

11. Uroše, nova sličica, a? :)

12. Ne znam na koga mislis,ja sam iz Cacka.:D

13. Да Сторм, само данас :)))
    Ма зезам се мало, како сте?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.