Ко последњи......последњи 72

1. Pa brkajlija je među nama!

2. Блаблаблаблаблабла

3. Razgovetno, nego sta!

4. Aha! Kako drugacije da khfrdyhylk!?
    :)))

5. Ето видиш!
    :)

6. al je zazivela tema sa slikama :))

7. U pravu si! Pripremas se za spavanje?

8. Да, полако...
    Мар тешко ми је да повежем твој лик и утисак о теби са сајта...
    :))

9. hahaha Nisam fotogenicna...
    Ali, zasto?
    :))

10. Не то, лепа си него ми делујеш озбиљно јако, прецизна, а другачије ми делујеш на сајту хахахаха

11. Da, delujem ozbiljno...ali, nisam! Mada, ne kazem da ne posedujem ozbiljnost...
    Nije neko bas toliko cudan ako je i ozbiljan i neozbiljan!
    :)))

12. Е! Уопште ми не делујеш на слици као неко ко би написао такав пост хахахахах

13. Uroše, i ja delujem ko dete debil, a vidi me kakav sam pametan i zanimljiv... nema to veze sa izgledom :)

14. Bice da nije u martinkama fazon... hahaha Sada ozbiljno. U pravu si. I uzivo ljudi imaju taj utisak o meni. Posto tesko da sam uvek imala svest o tome kako delujem, i meni je bilo cudno sto me ljudi drze za ozbiljnu. Ali, NISAM! I ljudi se cude kada me bolje upoznaju.
    :)
    Da skrenem temu...ja sam tebe otprilike tako i zamisljala.

15. Da skrenem temu...ja sam tebe otprilike tako i zamisljala.

Drago mi je što si me zamišljala :))

16. Фејз слажем се, него кажем онако, знам да су за мене пар пута рекли да изгледам глупо па ништа, и то у стварном животу хахахахах.
    Мар јел да? Једино се дакле Пеки разочарао, мислио је да сам исти Вуди :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.