Ко последњи......последњи 72

1. Pa brkajlija je među nama!

2. Блаблаблаблаблабла

3. Razgovetno, nego sta!

4. Aha! Kako drugacije da khfrdyhylk!?
    :)))

5. Ето видиш!
    :)

6. al je zazivela tema sa slikama :))

7. U pravu si! Pripremas se za spavanje?

8. Да, полако...
    Мар тешко ми је да повежем твој лик и утисак о теби са сајта...
    :))

9. hahaha Nisam fotogenicna...
    Ali, zasto?
    :))

10. Не то, лепа си него ми делујеш озбиљно јако, прецизна, а другачије ми делујеш на сајту хахахаха

11. Da, delujem ozbiljno...ali, nisam! Mada, ne kazem da ne posedujem ozbiljnost...
    Nije neko bas toliko cudan ako je i ozbiljan i neozbiljan!
    :)))

12. Е! Уопште ми не делујеш на слици као неко ко би написао такав пост хахахахах

13. Uroše, i ja delujem ko dete debil, a vidi me kakav sam pametan i zanimljiv... nema to veze sa izgledom :)

14. Bice da nije u martinkama fazon... hahaha Sada ozbiljno. U pravu si. I uzivo ljudi imaju taj utisak o meni. Posto tesko da sam uvek imala svest o tome kako delujem, i meni je bilo cudno sto me ljudi drze za ozbiljnu. Ali, NISAM! I ljudi se cude kada me bolje upoznaju.
    :)
    Da skrenem temu...ja sam tebe otprilike tako i zamisljala.

15. Da skrenem temu...ja sam tebe otprilike tako i zamisljala.

Drago mi je što si me zamišljala :))

16. Фејз слажем се, него кажем онако, знам да су за мене пар пута рекли да изгледам глупо па ништа, и то у стварном животу хахахахах.
    Мар јел да? Једино се дакле Пеки разочарао, мислио је да сам исти Вуди :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.