Pa, da... Sa kim se družim, ima moj broj, može uvek da me nađe... A ti silni prijatelji, znani i neznani, poznanici i oni ''ćao za ćao'' mislim da mi nisu neophodni...
Мене су такви ретко и позивали, нисам изгледа на цени хахахахах ширим негативну енергију :))
Мар промашио сам онда у вези година, јеси мало старија од мене! У ствари и нисам промашио.
Идем полако да спавам, поздрављам вас, ај ћао!
:)))
Ја сам брисао слике, оставио неке које су и овде виђене и то је то... Врши посао, са неким људим сам у контакту тим путем...
I meni je znacio da uspostavim kontakt sa nekim ljudima, i to je bilo dovoljno. Nisam ga dugo ni imala da sasvim osetim sta znaci. Mozda cu opet...
Ponekad se osećam odsečenom od sveta, jer nemam taj fejsbuk...
Нема то везе, ја имам фејс па иста ствар...
Znači, ne propuštam mnogo?
Са друштвом би се сви чули и да немају фејс...
Pa, da... Sa kim se družim, ima moj broj, može uvek da me nađe... A ti silni prijatelji, znani i neznani, poznanici i oni ''ćao za ćao'' mislim da mi nisu neophodni...
Pa to, da su bar aktivni. Nego ne mozes cestito ni da ih spijuniras! :))
:)) Da :) Odoh da spavam...hm, bar 3 sata, imam čas u 8 :) Poz, lepo spavajte kad god legli :))
Мене су такви ретко и позивали, нисам изгледа на цени хахахахах ширим негативну енергију :))
Мар промашио сам онда у вези година, јеси мало старија од мене! У ствари и нисам промашио.
Идем полако да спавам, поздрављам вас, ај ћао!
Mlada sam ja! hahaha
Aj, laku noc!
I nemoj da mislis da i ti ne izgledas ozbiljno na fotkama! Ni tompus tu ne pomaze, ne, ne...
Jel ovo igra u kojoj sam pobedio ? Izgleda da jeste hahaha
Па ја сам прогнозирао да сигурно ниси старија од мене, могу да наштелујем да сам био у праву! Дај, немој да зезаш... ;))
Čisto da sam još tu .
Čisto da se zna da sam poslednja :)
jel i ja treba da znam :P
Ma, svi da znamo :)
pa da, ja zadnji
Оптимисти...
Neka,i treba da budeš...