Pa nista ja narucila kafu,i samo ti meni ona prilazi(ta Maca sto drzi taj bife) i kaze okreni solju i zamisli 2 zelje. Ja sta cu,kud cu,uradim kako mi je rekla. I pridje mi ona posle i rece mi vazdan nesto...I ja platih kafu,pokupih prnje i tutanj.:)
Mala anketa: Koliko kafe pijete dnevno?
Kakav god kretenluk vas zanima, slobodno mi se obratite.:)
Znaš ko je 1. teniserka na svetu?
Theona, nema kod mene mere. Ja od ni jedne (kad zamenim čajevima) do 4-5, a omakne se i više...
E... tako je i Balzak....
Al on nije zamenjivao...
Jednu veliku solju. Smanjila. Ne znam za teniserku. Mozda Venus.
hahahaha Jacka, pogresnu si osobu citirala.
Hm... Pa zato je on onog Čiča Gorija onako otegao... Nije mogao da spava pa pisao opširno da potroši vreme... Sad je meni jasno...
Da li bebe stvarno znaju za moć Baltičkog ćilibara? :)
Joj sto mi pre neki dan gledala neka lujka u solju na autobuskoj...:)
Apsolutno tacno.
(dobro nemojmo ici u krajnosti):D
Voznijacki. Evgenija Grnade je bolja od Čiča Gorija.
Imam i kometnar na članak ( probaj da nađeš koji je moj)
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81/776664/%D0%92%D0%BE%D0%B7%D1%9A%D0%B0%D1%86%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%B2%D0%B0+%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0+%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0.html
pekky, znaju bebe sve, nego ne znaju da objasne, a zaborave tokom odrastanja...
Otkud šolja na autobuskoj?!
E, vi ne znate kako ja umem da komuniciram sa bebama, ponekad imam osećaj kao da me razumeju... Kao moderatori otprilike. :)
Pa ima bife na autobuskoj.Ja reko da se okrepim malo od dugog puta...i tako je krenulo.:)
To i ja htedoh da pitam!
I?
Pa nista ja narucila kafu,i samo ti meni ona prilazi(ta Maca sto drzi taj bife) i kaze okreni solju i zamisli 2 zelje. Ja sta cu,kud cu,uradim kako mi je rekla. I pridje mi ona posle i rece mi vazdan nesto...I ja platih kafu,pokupih prnje i tutanj.:)
Ajde otišla sam.
Aj vozdra.