Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. Volim zimu, zima voli mene!

Čega si ostao/la najviše željan iz detinjstva?

2. Ne volim zbog hladnoće, ali volim zbog snega :)

Je l' voliš jesen?

3. Obožavam. Ne zato što mi je rođendan, nego, eto naprosto volim miris kiše, žuto-narandžaste boje, šuštanje lišća, sunce što se trudi da utopli zemlju dok još može. Zaljubljen u jesen. :)

Ti?

4. Ja i ne baš, najviše zbog kiše (što se ne bi reklo po mom avataru :))... Najviše volim proleće...

Umeš li da slikaš?

5. Donekle, tehnike nisam učio, ali znam. Mada preferiram grafiku, to mi i leži.

Da li si ti svestrana?

6. Joj, nisam i ne volim sebe zbog toga, malo sam lenja...

Kad si se poslednji put posvađao sa nekim?

7. Nisam dugo, i trudim se da izbegavam svađe, degradiram pozitivnu energiju koju svakodnevno dižem na viši nivo. Izbegni svađu ako si u mogućnosti. :)

Da li se ti svađaš? Da li lako planeš?

8. Hm...kako kad... uvek kazem sta mislim,bilo kroz pricu ili dernjavom xD

Kad lezes da spavas?

9. Zavisi,kad ne radim-ne spavam :),a kad radim 12-pola jedan...

Voliš ili mrziš EKV?

10. Mrzim,ne zbog same grupe,nego zbog psihološkog sklopa većine onih koji vole...A i nisu nešto bili...

Isto pitanje?

11. Mrzis grupu zbog ljudi koji je slusaju? Glupo.

12. Pogrešno si shvatila...

Omiljen strana grupa?

13. Ne znam, uzasno tesko pitanje, slusam bas bas razlicite vrste muzike i razlicite grupe.
    Ti imas?

14. Imam,Deep Purple

Živiš u velikom ili malom gradu?

15. Oboje,mada živim u stanu.

Žestoka pića ili pivo,vino?

16. Vino.

Najsenzualnija vocka?

17. Višnja.

Kafana ili diskoteka?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.