Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ма, видимо се и ако не будем радио. Ја сам редовни посетилац. :)
Елем, биће добра верзија, судећи по ономе што је Каизен наговестио.
Mogli bi sa novom verzijom sajta da dodju i novi modovi.
Doći će. Odlaze Džimi, Mali prst, Šiva i ja.
... da malo zamijene ove stare... nekako su istrošeni... :D
Trolcino matora :)
:))))
Konačno promena :))))
Valjda će da šljaka.
E neću vam ja moderator biti,džaba navaljujete! :)
Ma biti mod je nepoželjno, mnogi te omrze... Neki zbog zavisti, a neki jer im obrišeš defku/poster. :)
Ma zezam se,đe da ja bidnem mod,seljak,pih :) Inače,baš sam radoznao,ima ovdje puno nedostataka,nadam se da će bar neke eliminisati.
Džimi, ne zaboravi "ono". :)
Договорено. :))
Оће бити нешто да се попије?
Хоће ли Каизен направити вечерас нове боје и декорације за Вукајлију?
ovaj dankan uvijek ima pravo pitanje... možda neka animacija šanka i neke sisate konobarice :D
Hoće li nam Kajzen ubaciti neku temu sa sljokicama? A statuse? A album sa slikama na profilu? A priiiiiijatelje?
Oću, oću, oću!
Oću i da mi roze trol poželi dobar dan kad se ulogujem. Oću!
Hoću i ja jedne lijepe emo ćarape, pa ništa. :P :)
Ја бих више експлицитног садржаја на форуму, не сиса, оне су прецењене, него баш баш експлицитних. И две ракије.
Ајмо мало неке реалне прогнозе. Ја типујем да ће само да буде измена у дизајну и нова насловна страна. То је то.