Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. "Islamisti upali na okupljanje Vukajlijaša"

Reci koliko bi to glupo zvučalo.
    Inače, u pravu je Vald.

2. kako nema smisla, smisao je "fundamentalisticka interpretacija islama, vjere" to je pokretac. uzroci i posljedice, toliko toga je povezano tu
    u stvari, kakav pokretac, to je smisao

3. Netacno, korov nikne gde god stigne... Nasli bi druge RAZLOGE

Takvim reakcijama podstiču mržnju, i usmeravaju je između ostalog i ka ovom delu sveta. Klali bi se oni sigurno, ali bi im šištala jaja za neki francuski časopis. Mržnju bi drugačije usmerili.

4. Naravno da bi, al kapiraš da bi bilo malo manje tih govana da Zapad ne održava pogodnu atmosferu za njihov rast?

Ja sam se ogradio da je sve što ste rekli na zadnjih ne znam kolko strana istina, dakle upravo to što kažeš.
    Ali mi ne ostavlja bolji ukus sve ovo zbog toga, ustvari nekako je i gore, ako je pored svih muka jebena karikatura ono što im najviše smeta.

5. sada se pitam, da li su svjesni kako strahom mogu da kontrolisu masu ili su retardirani
    ali je poentra, misterno, da to nije karikatura, tebi, meni, nama ovde koji pricamo mozda jeste, ali ljudima koji su ih pobili nije

6. to nije karikatura, tebi, meni, nama ovde koji pricamo mozda jeste, ali ljudima koji su ih pobili nije

ali u suštini jeste jebena karikatura. Ne znam pod kojom si filozofijom, šta izučavate tamo na filozofskom sve neke prsotine jebote i Oc Joil slučaj za promatranje. Šta je drugo nego običan papir sa crtežom? Kako to može da bude povod za masakar, jel ste svesni vi kakve pogrešne paralele povlačite i izvlačite iskrivljene analogije?

7. Takvim reakcijama podstiču mržnju, i usmeravaju je između ostalog i ka ovom delu sveta. Klali bi se oni sigurno, ali bi im šištala jaja za neki francuski časopis. Mržnju bi drugačije usmerili.

Ispada da je jedino to sad razlog usmeravanje mrznje ka ovom delu sveta. Jednostavno, ljudi ne vole drugacije razmidljanje od njihovog i to je to... do kraja.. dok ne budu jeli isti hleb ko i oni a ne francuski... isto kao sto zapad oce zene da im svuce iz bulki, tako oni oce zapadne da obuku.... stim sto su im metode drugacije

8. ali u suštini jeste jebena karikatura. Ne znam pod kojom si filozofijom, šta izučavate tamo na filozofskom sve neke prsotine jebote i Oc Joil slučaj za promatranje. Šta je drugo nego običan papir sa crtežom? Kako to može da bude povod za masakar, jel ste svesni vi kakve pogrešne paralele povlačite i izvlačite iskrivljene analogije?

pa da znaš da čitaš i nisi retardiran, znao bi ti, ovako ne znam kako drugačije da objasnim

9. Ajde sad da vidimo kome sve smeta ova karikatura. Otvoreno, budite iskreni. Zapamtite, u pitanju je karikatura, slobodni izraz satiričnog duha, koja izražava stav autora, i kao takva trebalo bi da se toleriše, čak i ako se baš ne slažete sa njom.
    http://www.dodaj.rs/f/2Y/dn/8DBYhG9/hebdo.jpg

Netacno, korov nikne gde god stigne... Nasli bi druge razloge

Biljci fundamentalizma prija politička nestabilnost, siromaštvo, neprestani ratovi ili zamrznuti konflikti, strah od sutrašnjice, beznađe itd. Pa jebote, videli smo to i kod nas sve, u dlaku, samo malo blaže nego dole na Bliskom istoku i među Arapima.

10. nista nas ne uce trulekse, analitika analitika analitika. profe sjede na tronu i prosipaju uljem zamazane svilene maramice u vatru

11. Ajde sad da vidimo kome sve smeta ova karikatura. Otvoreno, budite iskreni. Zapamtite, u pitanju je karikatura, slobodni izraz satiričnog duha, koja izražava stav autora, i kao takva trebalo bi da se toleriše, čak i ako se baš ne slažete sa njom.

Мени смета јако али немам никакву намјеру да убијем аутора.

12. Ajde sad da vidimo kome sve smeta ova karikatura. Otvoreno, budite iskreni.

Dobra karikatura, šta fali? Šta bi trebalo Vučić i Nikolić da rade Somborcu koliko ih je crtao?
    Valdemare ti si odradio karikaturu?

13. sta ti smeta, ili time zelis da kazes kako se znatno razlikujes od islamista koji su potegli za radikalnimlolo mjerama. isto si govno pitchko
    shalim se ja malo, ali, ne, stvarno, sa ti smeta

14. Jeste, ja malo crtao, čisto kao eksperiment.

Мени смета јако али немам никакву намјеру да убијем аутора.

A što ti smeta, zar ne aludira na političku situaciju gde se Francuzi zgražaju nad ubistvima svojih građana, a učestvovali su recimo skoro u napadu na Libiju i rasparčavanju zemlje, gde je ko zna koliko Arapa poginulo, i još su islamisti zauzeli dobre delove zemlje, gde je još uvek haos?

15. Pazite sad, jeste da je nama karikatura, a njima nije.
    Jeste da to vređa njihova religiska osećanja, na koja imaju legitimno pravo.
    Jeste da imaju pravo i da se pobune protiv toga.
    Ali:
    Da li je ovo srazmeran odgovor na taj crtež? Za nas verovatno nije, za njih, jeste, različite kulture.
    Da li sada treba da se prestane sa crtanjem Muhameda ili bilo kakava kritika na račun islama, jer će u suprotnom ovi da kolju?
    Ako sutra prošire zahteve, pa priprete da će da kolju zbog nečega drugog, da li i sa time treba prestati?
    Ako priprete da će da kolju ako ne ispunimo sve njihove zahteve i pređemo na islam, hoćemo da se sunetimo skupa, ili jedan po jedan?
    Mislim odoh daleko, ali terorizam tako funkcioniše.
    Kolko god da hejtujem Amere u pravu su, sa teroristima ne treba pregovarati.

16. Kolko god da hejtujem Amere u pravu su, sa teroristima ne treba pregovarati.

ovo je tako nekako taj holivud x) od ali je kao neki niskobudzetni holivudski filmitj