Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Томдрил Мерилин
    sta ti smeta, ili time zelis da kazes kako se znatno razlikujes od islamista koji su potegli za radikalnimlolo mjerama. isto si govno pitchko
    shalim se ja malo, ali, ne, stvarno, sa ti smeta

Ма наравно да ми не смета, боли ме курац, само сам чекао Валдемара шта ће лупити следеће.

2. I, šta sam lupio? :)

3. ovo je tako nekako taj holivud x) od ali je kao neki niskobudzetni holivudski filmitj

Ne znam da li misliš na sam događaj, ali moja keva je uvek pričala da Ameri treba da zajebu da prave one blokbastere sa bombama, teroristima i tim pička-materinama jer samo daju ovima ideje. :)))

4. Kolko god da hejtujem Amere u pravu su, sa teroristima ne treba pregovarati.

Hehehee... Evo jednog zanimljivog sajta, američki je.
    http://www.start.umd.edu/tops/
    To je svetski indeks terorističkih grupa. Potraži ima li šta u Srbiji, idi search by location, pa se onda vrati na temu i reci nam koju si organizaciju video :)

5. a pogledaj ko je uBosni

6. I moram i na ovu stranu da stavim karikaturu, interesuje me šta ljudi misle o njoj, a ostala je na prethodnoj strani.

Ajde sad da vidimo kome sve smeta ova karikatura. Otvoreno, budite iskreni. Zapamtite, u pitanju je karikatura, slobodni izraz satiričnog duha, koja izražava stav autora, i kao takva trebalo bi da se toleriše, čak i ako se baš ne slažete sa njom.
    http://www.dodaj.rs/f/2Y/dn/8DBYhG9/hebdo.jpg

7. I, šta sam lupio? :)

Ово:

A što ti smeta, zar ne aludira na političku situaciju gde se Francuzi zgražaju nad ubistvima svojih građana, a učestvovali su recimo skoro u napadu na Libiju i rasparčavanju zemlje, gde je ko zna koliko Arapa poginulo, i još su islamisti zauzeli dobre delove zemlje, gde je još uvek haos?

Јер није неки авериџ Француз који се згражава над овим убиствима ишао и убијао цивиле у Либији. И није се сигурно радовао њиховој погибији. Да је на карикатури нацртан Оланд све би било ОК и онда би твој пост имао смисла.

Ајд сад умјесто тог Француза нацртај авериџ Србина са шајкачом, на споменику напиши Новинари РТС-а, а умјесто овог Арапа нацртај Шиптара, па да видимо онда како то изгледа.
    Кад већ правимо паралеле ајде да будемо доследни.

8. U redu, u pravu si, ali nisam znao da nacrtam Olanda, a hteo sam. Nego, verovatno neki od ovih srpskih koljača (broj iz proleća '99) liči na Miloševića, pa je to onda sve u redu sa njihovim pristupom karikaturi, a sa mojim nije. Evo ti averidž Srba sa šajkačom i stereotipnog predstavljanja. Ne znam shvataš li poentu, šta sam hteo da kažem?
    http://www.le-livre.fr/photos/ROD/ROD0070939.jpg
    Drugo, koliko mi se čini, averidž narod nikad ne podržava svoje vođe kad krenu sa vojskom da kolju druge narode? Ni Francuzi, ni Srbi, ni muslimani... Šta je to, kakva je to misterija, zašto zlikovačke vođe ipak uspeju to da urade uprkos protivljenju svog averidž naroda?

9. To je svetski indeks terorističkih grupa. Potraži ima li šta u Srbiji, idi search by location, pa se onda vrati na temu i reci nam koju si organizaciju video :)

Ma ok, nisam reko da podržavam slvanu, genijalnu pravednu Američku politiku, nego da je u u teoriji fraza tačna i ispravna politika kada se susretneš sa takvim ucenama.
    U i praksi i preovoaraju i sarađuju, kad im odgovara.
    Msm, bravo, još jednom smo utvrdili da su Ameri govna.
    http://img.photobucket.com/albums/v186/dislexic/Futurama%20Caps/hooray-zoidberg.jpg

10. Ја добро схватам шта ти хоћеш да кажеш, али то је једна ствар, а сасвим је друга ствар што ти својим ријечима не правиш никакву поенту него је константно промашујеш.

Нико није рекао да је све у реду са њиховим приступом карикатури, ради се о томе да имаш право да црташ шта год хоћеш а да онај кога то вријеђа нема право да те убије због тога.

11. Drugo, koliko mi se čini, averidž narod nikad ne podržava svoje vođe kad krenu sa vojskom da kolju druge narode? Ni Francuzi, ni Srbi, ni muslimani... Šta je to, kakva je to misterija, zašto zlikovačke vođe ipak uspeju to da urade uprkos protivljenju svog averidž naroda?

Небитно да ли подржава или не подржава. И да подржава не заслужује због тога да га неко убије. То је веома пичкасто. То је исто као кад те неки грмаљ туче а маса неких слабијих од тебе навија за њега, па их ти после сачекујеш једног по једног и ломиш ноге. А овом грмаљу не смијеш ништа.

12. brate kakva tema jebem ti ljeb

Naime stvar je jednostavna

Ili ćeš glumiti pacifistu i nadati se da te neće stići kurac alahov po čelu pretpostavljajući da su islamci normalni, ili ubi zakolji da dokle stigneš.

13. A što ti smeta, zar ne aludira na političku situaciju gde se Francuzi zgražaju nad ubistvima svojih građana, a učestvovali su recimo skoro u napadu na Libiju i rasparčavanju zemlje, gde je ko zna koliko Arapa poginulo, i još su islamisti zauzeli dobre delove zemlje, gde je još uvek haos

Jedan zločin ne poništava drugi niti ga čini manje zločinom. Ako u razgovor o jednom zločinu uvodite drugi kao protivtežu, niste čovek.

citat, nisam ja smislio.

14. Нико није рекао да је све у реду са њиховим приступом карикатури, ради се о томе да имаш право да црташ шта год хоћеш а да онај кога то вријеђа нема право да те убије због тога.

Ti mašiš moju poentu, a ja samo pisao o pristupu karikaturi, i možda nekoj političkoj pozadini, zašto je ekstremni islamizam ojačao u poslednje vreme. Ne shvatam odakle ti uopšte to da ja mislim da nema svako pravo da crta šta hoće ili kako nekoga treba ubiti zbog crtanja.

Небитно да ли подржава или не подржава. И да подржава не заслужује због тога да га неко убије. То је веома пичкасто. То је исто као кад те неки грмаљ туче а маса неких слабијих од тебе навија за њега, па их ти после сачекујеш једног по једног и ломиш ноге. А овом грмаљу не смијеш ништа.

Ja sam se samo pitao kako zločinci uspeju da načine masovne zločine bez podrške svog naroda? Možda obmanu narod, pa narod to ne shvati kao zločin? Možda je narod neinformisan? A možda i narod, eto, misli da radi pravednu stvar ako istrebi neki drugi narod. Ima svega... Šta sam ja kategorički tu rekao?

15. interesuje me šta ljudi misle o njo

Zavisi kako gledaš.
    Ako je gedaš kao na kritiku na temu da sve što neka zapadna zemlja zasere podvede pod ''pa š'taš, sranja se dešavaju'' a sve što se njima desi je anticivilizaciski čin, onda je na mestu.
    Međutim ako gledamo kao komentar na sam događaj kao događaj, onda mogu samo da ti kažem:
    ''Pa?''
    Jedan zločin ne potire drugi, ne dodaje mu, ni ne oduzimamu na težini, svaki je sranje za sebe i gadan na svoj način.

Da sad ja tebe pitam, da li bi bilo ok da recimo objaviš tu tvoju karikaturu nede, pa recimo par lepenovaca dođe iz Francuske na vikend i ne ubije te, ali te recimo malo oplavi? Uvredio si im nacionalna osećanja ipak, i sprdao se sa njihovim bolom.

16. Jedan zločin ne poništava drugi niti ga čini manje zločinom. Ako u razgovor o jednom zločinu uvodite drugi kao protivtežu, niste čovek.

Celte, pričaš o jednoj karikaturi, koja nije ni zločin ni poziv na zločin, ni protivteža zločinu, već jednostavna karikatura, koja oslikava stanje u javnosti jedne zemlje. Nacrtao sam je da vidim samo kako će ljudi da reaguju. U stvari, normalno je da kad ubijaš druge, onda je tvoja javnost blago uzbunjena, ali kad drugi ubijaju tebe, onda javnost digne užasnu dreku. Ne pišem ovo pravdajući ikakav zločin.

Da sad ja tebe pitam, da li bi bilo ok da recimo objaviš tu tvoju karikaturu nede, pa recimo par lepenovaca dođe iz Francuske na vikend i ne ubije te, ali te recimo malo oplavi? Uvredio si im nacionalna osećanja ipak, i sprdao se sa njihovim bolom.

Ne bi bilo lepo, naravno, kao što je užasno i gadno ono što su učinila ona dvojica fanatika.

17. Наравно да схватам да не мислиш да неког треба убити због цртања, али не схватам твоје покушаје рационализације оваквих догађаја, као ето то је било очекивано јер запад убија цивиле на Блиском истоку. Ови су их побили да освете Мухамеда, а не муслиманске жртве западне агресије. Чисто зло, нема рационализације.

18. Jedan zločin ne poništava drugi niti ga čini manje zločinom. Ako u razgovor o jednom zločinu uvodite drugi kao protivtežu, niste čovek.

Ово је поента
    Што ја не нађох овај цитат, уштедило би ми бар пола сата куцања и смишљања постова.

19. Usrali ste temu!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.