Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Autobuse, rispekt, ali ja i Valsinarb nisamo atejsti još manje fundamentalisti!

Нисам на вас конретно ни мислио, био сам инспирисан постовима Чака Лудога.

2. Meni je žao vas koji postite na Badnji dan, pa vam smeta kad neko jede Kinder jaje pred vama. Mada, čuo sam da su suve šljive dobre za probavu, pune su vlakna. Ne potrošiš pola rolne papira da bi se obrisao + treba ti manje vremena da se klistiraš ako si u tom fazonu, dame... i gospodo. ;)))))))

3. rasprave na forumu su ko pre 6000 godina uglavnom...toliko malo argumenata,a toliko mnogo fanatizma i obracanja paznje na one sto kucaju...sve sami pozeri,niste vi mislioci nikakvi,djecaci

4. Jel ovo trućov slon?

5. mislioci su ljudi koji misle. vi ste debili, dakle ljudi koji de... šta rade debili? mislim, koja je njihova funkcija? to nit se drogira, nit jebe, nit studira, nit zna koji je branislavov ask profil... šta hoćete vi koje pizde materine?

6. CooLtooran69, nije lepo da mi pominjes oca (mail), medjutim, suvisno je s tobom komunicirati. ti si obicna pedercina koja se krije iza interneta. Ovako cemo +381649775097, to je moj broj, pa pozovi, picko smrdliva, mamu ti jebem u usta. i tebe nabijem na kurac, smrade smrdljivi, picko,...pozovi ps da vidis s kim se kacis budaletino smrdljiva

7. Шта ти је Рихо, пишеш неповезане постове, криза идентитета? Оно, ниси муслиман јер ниси вјерник, глупо ти рећи Србин, још глупље Бошњак, мислим Бошњак лол шта то треба да значи...

8. Bošnjak je arbitrarni socijalni konstrukt isto kao i Srbin ili religija.

9. rasni se opet pregrejao.

10. kao i arbitrarno ili socijalno ili konstrukt

11. Je li Oc pametniji od Vbrlsslb90?

12. kao i arbitrarno ili socijalno ili konstrukt

Ako si pristalica socijalnog konstrukcionizma, onda da.

13. или религија

14. ne znam, znam provereno da sam ja jači

15. hahah zašto bi neko bio srbin? ono, moš birati šta ćeš biti po nacionalnosti i ti izabereš da budeš srbin hahahah ludilo

16. Шта ти је Рихо, пишеш неповезане постове, криза идентитета? Оно, ниси муслиман јер ниси вјерник, глупо ти рећи Србин, још глупље Бошњак, мислим Бошњак лол шта то треба да значи...

u al si ga zajebao,mozes se pridruziti daun armiji

17. Valdemar

Što, kako Švabe još uvek žive sa osećajem krivice za nacizam, e tako treba i ostale evropske kolonijalističke nacije da žive sa osećajem krivice za sranje koje su napravile širom sveta. Problem je samo što je Švabe imao ko da natera da se osećaju krivima, a ove ostale nema.

Zato što je glupo da današnje i buduće generacije žive sa osećajem krivice za nešto što je rađeno pre nekoliko stotina godina, od onih koji su možda bili, a možda i nisu njihovi preci.
    Glupo je jednostavno, kao što je i kolektivna krivica glupa, a još gluplja je kolektivna krivica koja se prenosi sa kolena na koleno.
    Šta kao neki praroditeljski greh?
    I zato što se onda tom krivicom može manipulisati i iskorišćavati je.
    White guilt je sranje, sažaljevam slučaj, ali kako mogu da se osećam krivim za nešto što je radio neko kad ja nisam ni rođen, ma nisam bio ni kod ćaleta u mudima?
    Recimo da imam nekog pretka vlasnika plantaže (kurac, nisam ja te sreće, sirotinja bili i ostali).

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.