Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. ућивајте братјо срби муслије

,,бошњаци" покајте се и вратите под окриље српске породице и све ће вам бити опроштено.

https://www.facebook.com/pages/Srbi-Islamske-Vjeroispovesti/1509252216003219?sk=photos_stream&ref=page_internal

2. коме расни пише оно горе?

3. mene ovaj autobus podseća na onog boksera, samo je malo elokventniji i deluje pismenije, ali ne mnogo i pametnije

4. davide, što ti nemaš neko srpko ime no ti dadoše to židovsko. usraše te ko kakvog šupka, a dobar si lik

5. а шта ћу јбг већ сам гледо да променим, ал носим се с тим ко што би браћа срби муслимани требали са својом судбином! како се већ каже СВАКИ СРБИН МУСЛИМАН СВОЈ КРИЖ НОСИ.

6. tako je davide, uzdignutih pesnica i ozarena lica
    edit: njarneru na dobrom si putu bio, ime boošnjačkog šoneta je Burhan Šaban pri čemu šaban nije ni ime ni karakterna osobina.

7. on peva ovo? sad sam pustio neke druge njegove, ne zvuči mi kao da je on :S

macbeth? lol
    https://www.youtube.com/watch?v=QOE_11hzXd4

8. u al si ga zajebao,mozes se pridruziti daun armiji

Како иде поступак придруживања, пошто је чланарина, рекоше ми да се теби обратим, ти си им главни ваљда?

9. Zato što je glupo da današnje i buduće generacije žive sa osećajem krivice za nešto što je rađeno pre nekoliko stotina godina, od onih koji su možda bili, a možda i nisu njihovi preci.
    Glupo je jednostavno, kao što je i kolektivna krivica glupa, a još gluplja je kolektivna krivica koja se prenosi sa kolena na koleno.

White guilt je sranje, sažaljevam slučaj, ali kako mogu da se osećam krivim za nešto što je radio neko kad ja nisam ni rođen, ma nisam bio ni kod ćaleta u mudima?
    Recimo da imam nekog pretka vlasnika plantaže

Je l' si ti prirodno tako ograničen ili redovno vežbaš? Niko od proponenata "kulture sećanja" ili KAKOGOD želiš to da nazoveš, ne priča o konstantnom i sveprožimajućem osećaju krivice koji bi svi trebalo da osećamo ili o nekakvoj kolektivnoj krivici.
    Radi se prosto o tome da se istorija prizna kakva jeste, da se neguju činjenice i da zahvaljujući tome imamo nekakvu refleksiju (i empatiju) o današnjem stanju stvari.
    U Americi, gde je ta debata, čini mi se, najživlja, se misli na: ropstvo, položaj crnaca tada i danas, genocid nad Indijancima, da li bi trebalo to da uđe u udžbenike, u javni diskurs, da se priča o tome u mejnstrim medijima, da se preispita opravdanost/ispravnost slavljenja nekih praznika (Kolumbov dan, Dan zahvalnosti), itd.

10. Zato što je glupo da današnje i buduće generacije žive sa osećajem krivice za nešto što je rađeno pre nekoliko stotina godina, od onih koji su možda bili, a možda i nisu njihovi preci.
    Glupo je jednostavno, kao što je i kolektivna krivica glupa, a još gluplja je kolektivna krivica koja se prenosi sa kolena na koleno

lol
    za trenutak sam pomislio da priča o judeohrišćanstvu

11. Оц Јоил
    mene ovaj autobus podseća na onog boksera, samo je malo elokventniji i deluje pismenije, ali ne mnogo i pametnije

Типична прича неистомишљеника... Ај чини се ко да зна шта прича али је глуп јер ја мислим другачије...

12. ne znam, znam provereno da sam ja jači

Ja navijam za tebe. Tvoj nik me je podstakao da se bavim etimologijom duhovnih imena.
    Al moram da napomenem da mi je ipak omiljena pametna glavica Valdemar.

13. i japanee počeli da ismijavaju muameda
    http://vignette3.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/6/67/Mohammad_2.jpg/revision/latest?cb=20150108155122
    postovi na ovoj temi počinju da bivaju sve polupaniji sa stranice na stranicu, vi koji pričate o progresu treba vas tući

14. Колико смарају ови што кад крене прича о развијености друштава и цивилизација, почну да кењају како то не може да се пореди тако, нема линеарне еволуције друштва, бла бла трућ трућ. Ајде мрш на блокаду па тамо филозофирајте! Говна студентска. Да, знамо да се цивилизације не пореде тако, и да је то глупо гледање, али чињенице се не слажу увек са фенси ставовима модерне филозофије. То је највећи проблем вас филозофа, што хоћете да стварност одговара вашем мишљењу. Можда сте зато благи према религији, они исто не воле стварност.

15. Хаха о овоме сам причао.

16. Smrad Sema Harisa se širi temom.

17. Порасо Валсинарб. Осамосталијо се.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.