Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. to je fora kod ovih religijskih knjiga, kao bog reko da kad zakoljes pra.. jagnje da nozem ubodes jedno 4 prsta u vrat ako plice nije koser.
    celi kuran/biblija uputstvo "kako covekovati" za budale. onda budale uzmu pa ga protumace kao bozju rec i tumace figurativno uputstvo za pozajmicu novca kad si sociopata i tako to

2. Ok je da svi budemo vegani
    I da se ne zanosimo humanim ubistvima
    Nije samo adrenalin u pitanju, ima tu vise hormona, nije za svaku rasu isti
    Meso landrasa, cini mi se, bukvalno bude neupotrebljivo ako se zivotinja istresira pre klanja
    Naravno ima I do ishrane
    I to sto je neekspanzivna proizvodnja manje zlo od ekspanzivne ne znaci da nije zlo
    Go vegan!

3. veganstvo je ok, kad predjes 25-30 god. pre toga verovatno nije.
    veganeri sto teraju decu da veganisu (ne vegeterijanci) su stoka.

4. I ti Reme piješ ona smrdljiva kastm mejd piva pa ne kažem da troluješ, radi šta hoćeš jbt šta se cimaš bezveze

Pa taj trip oko tih piva imaš jer si nemač pojma, ali to nije tema.

Niti sam ja rekao da troluješ, niti sam ti se obratio, niti sam te drndao sem onog suptilnog povezivanja onog Keltovog drkanja sa jastogom i sranjima sa sirotinjskom spikom, u jednom postu i ti došao hvala bogu kao slepac našao meni da kenjaš o pivima. Podućkaš mi.

Jel kravica imala bika da se vole?

Ne, samo da se jebu ko životinje.

5. To je ljubav santjago
    I to je ljubav

6. Ne, to je seksualno uznemiravanje po tvojim kriterijumima, al' ajde sada

7. Al nije ljubav ako simentalac bik skace na jadnu holstajn kravicu
    To je vec s&m

8. problem sa veganstvom je sto vegani ne mogu da se razmnoze sa bilo kim ko nije vegan a i kad nadju vegana dobra je sansa da ne mogu da se razmnoze sa njoim jer guraju rupu na rupu ili kako vec.
    ako se poklopi da dva veganera odgaje dete koje se zove Gregor ako je zensko ili Valentin ako je musko, dobra je sansa da ono nece da se razmnozi.

tako da je ta vrsta osudjena na izumiranje jebi ga

9. Moje dete se nece zvati ni Gregor ni Valentin
    Jbga predrasude gajis celt

10. ako se razmnozis sa neveganerkom nisi ni ti (ili neces biti) vegan

11. Daniel je vise vas fazon nego moj xD
    Vi ovde volite daniele

12. koji si dupli od kog orginalnog autora btw, da stavim neku sliku na tebe sprle, ovako si previse sprlast

13. Koristi vise ljudi nalog celt
    Sojin komadic trenutno

14. Elem, drkanje kurca je sve, najbitniji je neki balans, da ne idemo dalje sa pričom o ubicama biljaka.
    Što reče Celt, jbg, ni alkohol nije preterano zdrav, pa jako često redukuje stres koji bi te izjeo do kraja. A da ne pričamo generalno o strukturi, građi i svemu kod čoveka. Nije zdravo ni samo krmetinu jesti, ali isto tako nije zdravo živeti ni samo na biljkama.

A da me pitaš za koji pa kurac odgovaram Sprletu, ne bih znao da kažem, al' ajde.

15. Sta zasto celt xD

Prica je daleko komplikovanija od zdravo nije zdravo
    Santjago

16. Čekaoničari ne mogu zasebno da skupe bodove za forum, pa se okupilo 50 daunovaca da skupi po bod.

17. Trip da nisam hipster, hoćeš da kažeš?

To fazon ti si ubermenš a mi smo sirotinja, kakav životni debakl. A u suštini niko ovdje ne zna ni čime se bavim ni šta sam jer nikada se nisam ni kurčio čime se bavim, uopšte nisam iz tog fazona, al jebiga, sirotinjski je ne jesti najjeftinije meso na tržištu, vau, lord pisane šale Reme.

A totalno je druga stvar što sam već dug vremenski period na jednom totalno drugačijem načinu ishrane, koji, vidi li čuda, isto ne preporučuje svinjetinu jer je lošeg kvaliteta.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.