Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Prestani da oftopikuješ banovaću te

2. to sigurno, al sto bi umirao odma ili imao stav "cu umrem" kad imas jos svasta da vidis i dozivis i lepo da se zivi.

3. Ako nije na baliju
    Nema
    Mogu I sad da umrem
    Tesko da cu skupiti skorije za bali

4. Živi lepo u svoja četiri zida

5. ili sto bi ziveo ako ti sranje konstantno.

te stvari verovatno i dovode do losih navika koje na kraju i fizicki ubiju.

6. Deku jel idemo u stelinu veceras?

7. Takoe
    Zivi lepo u svoja cetri zida
    A me da se meni ovde secete
    Kako ja sutra detetu da objasnim sto teta zivi lepo napolju

8. tema je ljuto oftopikovana

9. Ocu na bali sad
    Jebes temu

10. sto bas na bali?

11. jel sto tamo zive muslimani pa ima veze sa temom?

12. Deku jel idemo u stelinu veceras?

kakav im je sutlijaš znam da šampite kidaju

13. Za vikend sam u Koc, odnos danas u NS pa ću ujutro u Koc dođi da te pomamazim po glavi ćelavoj

14. @PS

Jasta Brate!

@Skocimis

Jel ti to SAD ne jedes svinjetinu ili nisi nikad ni jeo? Koliko se ja secam napisao si jedan odlican clanak na temu tehnika svinjokolja, ako ne i o pravljenju kobasica i slicnim delatnostima?

15. Jeo sam nekada, trenutno ne jedem.

16. Tj. nije trenutno, prestao sam sa upotrebom tog mesa i nusprodukata.

17. Nisi bio dugo, sad je tamo uzivo urbana hipsterska muzika, fensi pića i dobre picke od 22-30 godina. Ali svakako ima i kolača

18. Skoco ima sredjen i lep zivot cim moze da bira sta ce da jede. Ja 25 godina jedem sta mi keva stavi pod nos, ali nece biti tako jos dugo, kriptovalute ce skociti a onda poyy mama

19. Svako živi onako kako bira da živi, ne treba živjeti onako kako ti serviraju, odatle se kreće.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.