Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Prestani da oftopikuješ banovaću te
to sigurno, al sto bi umirao odma ili imao stav "cu umrem" kad imas jos svasta da vidis i dozivis i lepo da se zivi.
Ako nije na baliju
Nema
Mogu I sad da umrem
Tesko da cu skupiti skorije za bali
Živi lepo u svoja četiri zida
ili sto bi ziveo ako ti sranje konstantno.
te stvari verovatno i dovode do losih navika koje na kraju i fizicki ubiju.
Deku jel idemo u stelinu veceras?
Takoe
Zivi lepo u svoja cetri zida
A me da se meni ovde secete
Kako ja sutra detetu da objasnim sto teta zivi lepo napolju
tema je ljuto oftopikovana
Ocu na bali sad
Jebes temu
sto bas na bali?
jel sto tamo zive muslimani pa ima veze sa temom?
Ma jok
kakav im je sutlijaš znam da šampite kidaju
Za vikend sam u Koc, odnos danas u NS pa ću ujutro u Koc dođi da te pomamazim po glavi ćelavoj
@PS
Jasta Brate!
@Skocimis
Jel ti to SAD ne jedes svinjetinu ili nisi nikad ni jeo? Koliko se ja secam napisao si jedan odlican clanak na temu tehnika svinjokolja, ako ne i o pravljenju kobasica i slicnim delatnostima?
Jeo sam nekada, trenutno ne jedem.
Tj. nije trenutno, prestao sam sa upotrebom tog mesa i nusprodukata.
Nisi bio dugo, sad je tamo uzivo urbana hipsterska muzika, fensi pića i dobre picke od 22-30 godina. Ali svakako ima i kolača
Skoco ima sredjen i lep zivot cim moze da bira sta ce da jede. Ja 25 godina jedem sta mi keva stavi pod nos, ali nece biti tako jos dugo, kriptovalute ce skociti a onda poyy mama
Svako živi onako kako bira da živi, ne treba živjeti onako kako ti serviraju, odatle se kreće.