celt
jel jedes skampe, gambore, jastoga i tako to?
To fazon ti si ubermenš a mi smo sirotinja
Nisam siguran da je jastog najjeftinije meso na tržištu brt.
E, ali pazi, baš ispadaš degenko sada. Bacio sam najgluplju moguću spiku, i ti se pecaš kao som jebeni jer imaš ne znam kakve tripove i šta misliš o meni. Uostalom, boli me đoka, misli šta hoćeš. I dalje si hepo kocka jebena.
Al' što se Skočko tripuje da će postati hipster ako mu se svidi jebeno pivo, pa lolčina. Ono, baš si jebeni Bosanac. Zaista ne mogu da ulazim u diskusiju sa tobom, jebiga.
stres najbrze ubija mislim.
to ako si zdrav tj, ako nemas neku rakcinu ili porodicni srcani problem od kog ces da umres sa 45 sta god radio, nespavanje, stres, nepostojanje razloga za zivljenje mislim da najbrze ubija coveka koji ne bi morao da umre da nije u toj situaciji.
zajebane to stvari. ljudi se sa heroina skinu kad nadju neki novi smisao zasto bi ziveli, pa teraju dugo.
tj, nezdravu naviku mozes uvek da promenis/prestanes, kolko god da izgleda strasno, a nezdrav zivot tesko...
Pa bukvalno, pa i ako imaš porodični srčani problem i stres, nećeš fazon u 45 nego u 30. Al' to je već druga tema. Generalno, stres je ono što najviše jebe.
pa nije ti neka velika razlika izmecu krmetine i ovcetine
po pitanju stetnosti po zdravlje na duge staze
jel jedes skampe, gambore, jastoga i tako to?
Nisam siguran da je jastog najjeftinije meso na tržištu brt.
E, ali pazi, baš ispadaš degenko sada. Bacio sam najgluplju moguću spiku, i ti se pecaš kao som jebeni jer imaš ne znam kakve tripove i šta misliš o meni. Uostalom, boli me đoka, misli šta hoćeš. I dalje si hepo kocka jebena.
Reme ne seri mnogo itd
Ja te stvarno molim da budes uljudan
I ne sprdas nas sa trizomijom 21 hromozoma
Pozdrav deku
Ispravi post još koji put jer to je jako bitno
Jebem te u usta škrbava
Morao da editujem, dok mu prekopiram sve citate, jer jbg.
skočko, nadam se da taj režim ishrane uključuje legendarne mas macho ćufte xD
Al' što se Skočko tripuje da će postati hipster ako mu se svidi jebeno pivo, pa lolčina. Ono, baš si jebeni Bosanac. Zaista ne mogu da ulazim u diskusiju sa tobom, jebiga.
Deki, odjebi, lepo bih te zamolio.
Zdravo girice da li si za neko pivo bebo povedi 300g drugarica
Hipsteri ne postoje vec pet godina
Jbte koliko ste van tokova
Ti kreteni se sad drugacije zovu
Ako ima hipstera na temi izvinjavam se sto su kreteni
Jok, ne nerviraš me, samo si smarač. Poyić
ok
stres najbrze ubija mislim.
to ako si zdrav tj, ako nemas neku rakcinu ili porodicni srcani problem od kog ces da umres sa 45 sta god radio, nespavanje, stres, nepostojanje razloga za zivljenje mislim da najbrze ubija coveka koji ne bi morao da umre da nije u toj situaciji.
zajebane to stvari. ljudi se sa heroina skinu kad nadju neki novi smisao zasto bi ziveli, pa teraju dugo.
tj, nezdravu naviku mozes uvek da promenis/prestanes, kolko god da izgleda strasno, a nezdrav zivot tesko...
Crces svejedno celt
Zdrav nezdrav
Na kraju si mrtav
Tako da se dzaba mucis mozgajuci jesi nasledio gen dugovecnosti ili nisi
Pa bukvalno, pa i ako imaš porodični srčani problem i stres, nećeš fazon u 45 nego u 30. Al' to je već druga tema. Generalno, stres je ono što najviše jebe.