Предлог: Ктитор као награда

1. То није био трол, имам ја паметнијег посла овде од троловања. :)

2. Ako u petak bude plata,uplaćujem Ktitor za nekoliko meseci i turam pozadinu na crveno.

3. Пеки није теби било речено већ Визарду. :П
    Не видех да си постово... Играм неку игру па куцам успут и треба ми по 5 минута да напишем шта оћу :Д

4. Било како било, ја уплаћујем сутра, прошле недеље ми истекао, за викенд нисам стигао да уплатим, данас заузет цео дан. Чисто да нема реклама и да променим боју на сиво или било шта тамније, ова позадина ми осватљава целу собу, ставим лап том на сто и светли ко лампа.

Evo ga Peki, uživa u novoj pozadini:
    http://img149.imageshack.us/img149/2125/novavuka.png

5. Хахаха! Јебо матер кад на вуки имаш најтвижн по дифолту :Д

6. Полако синови! Трол је моје занимање! Зна се ко одлучује у оваквим ситуацијама. Мотика јесте једна од легенди сајта, уважаван и од стране мене, наравно, али објективно гледано, скоро сви у првих 20 (а и више) могу да кажу ''Што он, а не ја?''
    Кад би се сваком вундеркиду овде уплаћивали кЛитори за Џ, Кајзо не би им'о леба да једе, јадник. Шалу на страну, предлог је више но занимљив, а ускоро ћемо сазнати и шта каже порота :)

7. Аутор који је ишчуко доста квалитетних дефиниција у одређеном року би био награђен том посластицом.

Овде си мене описао, признај

8. Убер си, Манијаче, то стоји, само тај надимак мало боде очи

9. Ово је скроз фина идеја....даш им клитора на 10 - 15 дана, само да се приме, навикну на неке опције и онда кад нестане, они не могу без њега па га опет плате. :Д

10. Канаме човек, да ли си толико опседнут, ради нешто по том питању :)

само тај надимак мало боде очи

па кад би ми дали ктитора за џабе променио бих ник, вако неам пара, ја сам сироче

11. Трајал Ктитор. Дај лепо Каизене свима да могу да узму бесплатно ктитора на недељу дана, да их привикнеш, па има да плаћају после. :)

12. :баца га: :Д

Ма јок бре...ја оћу да останем маргиналац. :Д

13. Земљаче, уредно га плаћам већ 3,4. пут, а не треба ми гратис нешто што кошта 200 кинти. Мада видим да је теби то нормално, да се неко уцурује за 200 кинти.

Иначе, да не разговарам ја можда са чувеним Царом?

Znam da ga plaćaš, zato sam i napisao tako kako te ne bi napao oma iz prve da se ucuruješ već skrenuo temu na nešto nebitno. Mislio sam samo na ucurivanje, nevezano za ktitora.

Jeste, Cara i Hrnjau u kompletu su tu!

14. Нашта личи ово брисање постова, он мене подјебава, а ја кад вратим брише се? Шта, можда није тролчина, ово му је шеснести налог и и даље само подјебава.

15. peki, banovan je. iskuliraj.

16. jel bi mogla da se organizuje slicna igra i da se dobije moderator?

17. Мислим да је већ у оптицају од почетка сајта.

18. gde su pravila igre en-dotere? aj ako te nije mrsko daj link

19. То зна само каизен и то представља као загонетку. Није фора све да знаш.

20. jesi siguran da ne ide preko rodbinskih i bracnih veza? :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.