vertikalna osa je broj rezultata na guglu, a poenta je da ljudi UVEK misle da su pameniji nego sto jesu.
tacno obelezje koliko si pametan se ne trazi kroz IQ nego kroz toga koliko je neko uspesan u zivotu, u razlicitim oblastima.
Лекси, зар не знаш за онај програм са тестовима за менЗу?
Ја сам негде имо цд са једно иљаду њиних тестова. Иначе нисам ишо тамо јер, икао сам препаметан, нисам толки штребер да имам чланску карту неког штребераја :Д
Koliko treba da budeš prepametan da platiš IQ test? :)
тебра, не идем ја тамо да дајем паре па ако упаднем да машем чланском картицом, него неки дебил од профа на мом факсу је рекао да свако ко је члан менсе има положен његов испит. Па се ми попалили, лакше то да одеш један дан него на вежбе и предавања и колоквијуме и шта ти ја знам.. Има он неки дил са њима, сто посто.
А на брзину сам отишла, де да тражим тестове и решавам, ни не знам за тај програм шта ли, зато сам питала за савет овде..
Inteligencija-precenjena vrednost.
Jednom sam se okuražila da je "premerim" i nisam bila zadovoljna (verujem da je test bio bezvezan jer ispadoh genijalna).
mislim
Pojedina inteligencija mi je razvijena dok mi neke inteligencije još idu u predškolsko.
Nisam puno pglu ali se trudim.
ja se i ne trudim, mene ide...
Što bi rekla moja baba: "Pametan k'o dvojica kad zaborave.".
Dovoljno da preživim i da napušim one koji su ljubomorni.
Za to i ne treba baš puno, zar ne? :)
http://www.leecunliffe.com/images/xkcd/iq.gif
vertikalna osa je broj rezultata na guglu, a poenta je da ljudi UVEK misle da su pameniji nego sto jesu.
tacno obelezje koliko si pametan se ne trazi kroz IQ nego kroz toga koliko je neko uspesan u zivotu, u razlicitim oblastima.
Ja ne kapiram ovaj grafik. Izgleda da sam glup ko kurac. :)
ja ne mislim...ja znam....pametan sam u pičku materinu...
+ !
ако неког занима тест за менсу, пошто мене нико није тео да посаветује, обратите ми се, ја бех данас на том
Hajde napisi svima ovde, da te ne bi svako pojedinacno smarao na PVT-u.
Лекси, зар не знаш за онај програм са тестовима за менЗу?
Ја сам негде имо цд са једно иљаду њиних тестова. Иначе нисам ишо тамо јер, икао сам препаметан, нисам толки штребер да имам чланску карту неког штребераја :Д
Koliko treba da budeš prepametan da platiš IQ test? :)
тебра, не идем ја тамо да дајем паре па ако упаднем да машем чланском картицом, него неки дебил од профа на мом факсу је рекао да свако ко је члан менсе има положен његов испит. Па се ми попалили, лакше то да одеш један дан него на вежбе и предавања и колоквијуме и шта ти ја знам.. Има он неки дил са њима, сто посто.
А на брзину сам отишла, де да тражим тестове и решавам, ни не знам за тај програм шта ли, зато сам питала за савет овде..
Погледај по торентима, не знам шта да ти кажем. А тај програм са кило њиних тестова је матор за данас. Верујем да је изашо неки нови.
Inteligencija-precenjena vrednost.
Jednom sam se okuražila da je "premerim" i nisam bila zadovoljna (verujem da je test bio bezvezan jer ispadoh genijalna).
Važnije je biti zrela osoba.
Obožavam testove inteligencije i testiranje.
U tome se oprobavam svakodnevno! :))
U nekim situacijama precenim, a u nekim potcenim svoju inteligenciju. I stalno sam u strahu da ne ispadnem glupa.
Glup sam ko tocilo.