U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
рече ли ти да те боли курчина за све то?
што ме не искулираш брате?
За шта да ме боли курчина? Јеси ли прочитао уопште ону реченицу коју си цитирао? Скини кацигу, можда ти омета вид. Ал пажљиво.
Нико те и није дирао, сам си се натртио.
necete promeniti tudje misljenje
dzabe tupite tastaturu
Коме је то и био циљ...
Socijalno blagostanje je rešenje za huligane.
Što nema huligana u Švajcarskoj, Švedskoj i Danskoj?
немамо иста размишљања и поздрав. није ти мјесто у овој причи и не знам што се палиш који курац..што се спушташ на мој ниво?
причаш о нечему о чему благе везе немаш!!
Nikola brate, idi mešaj malter.
Evo objasni mi !!! Navedi mi huliganske grupe i sranja koja su pravili huligani iz gore navedenih zemlja
Јеботе, ова тема има већ 15 страна.
Какве везе има ово:
са овим:
-Универзални тифо-аргумент. А зашто је толико тешко схватити да можда ипак разумемо, али нас просто-напросто боли курчина да се толико ложимо на то?
Ај признај да немаш још ни малу матуру?
тек сад видим каквим дебилима морам да објшњавам ствари...
ево ти скандинавија друшкане
http://sportske.jutarnji.hr/mislili-ste-kako-se-u-hokeju-tuku-samo-igraci--pogledajte-kako-ste-se-prevarili---/913682/
што се тиче швајцараца
http://www.youtube.com/watch?v=CLEa4k3GsoU
немамо иста размишљања и поздрав. није ти мјесто у овој причи и не знам што се палиш који курац..што се спушташ на мој ниво?
са овим:
-Универзални тифо-аргумент. А зашто је толико тешко схватити да можда ипак разумемо, али нас просто-напросто боли курчина да се толико ложимо на то?
Ај признај да немаш још ни малу матуру?
прочитај последње стране пеналчино!
Аууу... тебе мора да је неко нацртао. Такве мајка не рађа.
Нема потребе да читам "последње стране", кад си већ цитирао. Претпостављам да знаш чему служи цитирање?
Николице, кажи "линолеум".
јеси ли ти глуп или си стварно ретардиран? о.О
Ма јок, само покушавам да достигнем нуклеарне висине. Онда ћу моћи да разумем, као и ти.
НИКОЛА РАЗУМЕ!!!11
http://forum.i3d.net/attachments/counter-strike-source/943222736-i3d-server-do-you-play-most-css-not-sure-if-troll-just-very-stupid.jpg
Nikola jel' takav rečnik koristiš kad te drugari iz kraja šalju po pivo i lupaju packe?
Јок, Пјер, трол не би вређао и падао у ватру. Овај је натурал.
Lagano mi ide na kurac kada ljudi, suočeni sa fijaskom svojih argumenata, pozivaju upomoć krilaticu "ma vi to razumete". Dajem ruku (i to desnu, kojom drkam kad ženi nije dobro) da sam veći navijač od 99 odsto vas.
Znam kako je kad srce lupa zbog Partizana, uostalom i lekar je zaključio da se ludački nerviram zbog utakmica. Znam i kako je kada se ide na gostovanje. Bio sam skoro u Briselu - sećate se, to je ono kada je Partizan ušao u Ligu šampiona i kada ste sedeli ispred televizora? Tada nas je bilo samo 300, kao Spartanaca, nažalost nisu svi bili normalni. Bio sam i u Parizu prošle godine, sećate se toga? Neki fajnal for i tako.
Dakle, ja to dobro znam. Ljubav, suze, nerviranje, smeh, druženje, pesma, dlanovi - nekada je to ceo život. Ali onog momenta kada ta moja velika ljubav preti da ugrozi zdravlje ili život bilo koga (mene lično, mog druga, navijača drugog tima, dede, slučajnog prolaznika ili keruše Mile) - to onda postaje čisto huliganstvo i nema nikakve razlike u odnosu na bilo koje drugo nasilje, silovanjia ili ratno profiterstvo. Sva magija nestaje. U otvaranju tuđih lobanja nema ničeg plemenitog.
Deluj tako da maksima tvog delovanja može postati opšti princip - za vas koji niste morali da se bavite Kantom, to otprilike znači: nemoj da radiš nešto što ne želiš da drugi rade tebi (ili tvojoj porodici npr). Ako bismo svi navijali, pevali i družili se - to bi bilo super. Ako bismo se svi tukli - to bi bila apokalipsa.
Postoji bolje i lepše, sa jednako ili više ljubavi prema klubu, druženjem, pesmom, pivom. Žao mi je što nemate priliku to da vidite. Bez ironije - žao mi je.
Prirodno talenotovan!