Пендрек, пендрек, сузавац, па опет пендрек, па ћошак од штита, па пендрек, па рафал гумених метака. Док се не науче за пар година, има да седе на северу Маракане и југу ЈНА и да певају песмице типа "што је леп овај свет, овде поток онде цвет.".
Kaka glupost!
To što si naveo bi kroz koju godinu dovelo do građanskog rata! Nema ovde narod alternativu tipa "Ako budeš normalan, a ne huligan, imaćeš gajbu, kola, posao, pristojan život..."...U Srbiji je pravo rešenje jake zatvorske kazne, a ne sila!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
UJEDINJENI GROBARI I DELIJE DO KONAČNE POBEDE NAD DRŽAVOM I PAPOM!!!
JA SKIDAM ŠALOVE!
JA DEMOLIRAM!
DEMOKRATE
OĆE DA NAS ZABRANE
DA BI UŠLI U EVROPU
HAPSE DECU SRBIJE!
http://www.gamesguru.rs/files/screenshot/Hooligans%201.jpg
POBEDIJO!
ХАХАХАХАХА ОБЈАСНИЈО!!! НАЈЈЈЈАЧА ИГРИЦА!
CARA OBJANIJO POJAM "INTERNET HULIGAN"!
Imao sam tu igricu al sam je bacio jer nikad nisam mogao da pređem ni prvu misiju. Uvek me ubiju :(
Зато што ниси прави хулиган! Прави хулиган би објаснијо први ниво!
Istina :)
:p У почетку јесте мало зајебана игрица, али после је лака до јаја.
Ја нпр. никад нисам умео прву мисију Командоса да пређем. Увек ме рокну Швабе, много су ме нервирали они звуци, сирене, фуј.
Ово са слике је ако се не варам последња мисија, кад треба да се украде пехар...
Пендрек, пендрек, сузавац, па опет пендрек, па ћошак од штита, па пендрек, па рафал гумених метака. Док се не науче за пар година, има да седе на северу Маракане и југу ЈНА и да певају песмице типа "што је леп овај свет, овде поток онде цвет.".
Kaka glupost!
To što si naveo bi kroz koju godinu dovelo do građanskog rata! Nema ovde narod alternativu tipa "Ako budeš normalan, a ne huligan, imaćeš gajbu, kola, posao, pristojan život..."...U Srbiji je pravo rešenje jake zatvorske kazne, a ne sila!
acab.
Molim?
nevezano za prethodne postove..
Šta uopšte znači acab?
all cops are bastards..
treba li prevod?
Атомску бомбу.
Онда би нестали и хулигани и пандури и политичари и људи и све остало. Остали би само дугмићи.
Treba.
www.google.com