Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. Valjan momak. Preuzeo temu, otkad Uroša ovde nema. Slični smo. Obojica živimo u vukojebini i volimo slatko. :)

2. Pukla ga neka patetika, setio se starih ljubavi :)

3. Em što me je pročit'o, em je i dokon. Čoveče, kolko moraš biti dokon da bi tražio defku i poster sa istim brojem kao tvoj profil? Mada, priznajem, sviđa mi se fora. :)

4. Napisao dojajnu defku.

5. INteresantan lik, nekako uvek prisutan, uvek ga negde ima a ja ga nikako nesto konkretno ne primecujem, izmice mi....ok u principu :)

6. Pomislila sam da sam je videla danas, al' to je malo verovatno :))

7. Pa ako si bila u Kragujevcu onda je moguce :)
    ------------------------
    Cesto bane na temu i uklopi se cas, interesantan nik :)))

8. Myth poster nije teško naći, samo ukucaš broj, za defku je bilo frke, zamisli da je bila sa'ranjena, umro bih pokušavajući :)) A i usralo me, nisam je dugo tražio

Napunila 16 godinica :)

9. Razume se u zakone.

10. Nisam, zato kažem da je malo verovatno, ali devojka mi je baš ličila na tebe sa slike :))

A Fejz je kul :)

11. Puno joj dvorište mačaka, od kojih su neke otrovane.

12. Duhovita i ostavlja bum utisak :)

13. Duhovita i ostavlja bum utisak :)

Bilo upuceno Energiji :)

14. Zbunio se. (te potrovane smo pobacali, manijace)

15. Otrovane je pobacala. Al ove žive joj još stvaraju probleme

16. Mnogo razmilslja o mojim mackama, a ima vazda i svojih. Valjda je to neka manijakalna iskra u njemu. :)

17. ogrezla u ziljavštini, nosi majce sa roze motivima!

18. ahahahaaaaaaaa... ma plavusa, sta da pricam vise...:P

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.