Predlog: Definicija na čekanju

1. Svi nesto izmisljaju, pa ajd i ja. Je l' je ikako moguce da se "napravi" vestacki razmak izmedju dve istoimene definicije, posto se uvek nadje neko ko malo bolje (ili gore) nafiluje neciju umotvorinu i to nakon 5 minuta od izlazenja iste, npr. razmak od 12-24h?

2. Stanislave ,preterano...

:-)))

3. Dobro Radovane, 10h, moze? :-))

4. JA SE SLAZEM, PRETERASE GA BRE!!!

5. Jebemu...takav program koji bi vas zadovoljio nije u stanju da napiše ni celi tim Majkrosofta,a ne mučeni Kaizen sam!:-))))))))

6. dobro, onda 5 sati :)))))))))))))))

7. Ne bi bilo zanimljivo da je drugacije... E, ajd neka pretnja, kletva "Da ti Bog da da ti sin dovede zeta u kucu" i sl. za gore pomenute... Sala za salu, znam da je zajebano, ali generalno predlog nije proseravanje, sam znas Kurde!

8. :oborio glavu i ćuti,znači slaže se:

9. PRAVDA ZA ANTIPLAGIJATORISTE!!! SELENIJUM ZA PREDSEDNIKA!!! ZIVELI ORIGINALNI AUTORI!!!!

10. Ja sam za kafu. Cimeru, metni lonče :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.