Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Molim da mi se iz groblja vrate definicije bolje je i količina pameti,postavljenih danas. Pogotovo bolje je,jer već postoje takve definicije sa istom koncepcijom i mirne duše mogu ići pod "nije definicija".
Definicija koncipiranih isto ili slično kako sam ja postavio ove dve, mnogo je na ovom sajtu i prošle su glat. Ako ih brišete,onda ih brišite svima.
I nemojte me opet proglasiti za buntovnika bez razloga.
Ujedno molim da mi se obriše definicija demagog, postavljna na početku moje prijave na sajt.
Hvala unapred i ne ljutite se.
Urađeno!:-)
Kurde molim te da mi daš uputstvo kako da linkujem adresu definicije.To sam pokušavao nekoliko puta,videvši da i drugi to rade,ali nikako mi ne uspeva.
kuvajlija iskreno i treba da ostanu na groblju jer nije definicija.a kad bi isli ravnopravnost onda bi sve o caku norisu bilo obrisano,ali to su starije definicije i nema svrhe ih brisati,a i ti nisi pocetnik,mozes mnogo bolje da napises DEFINICIJU,ali kako hocete,modovi su tu
Našao i vratio ih...i bez linkovanja.
Pa linkovanje je prosto,samo iskopiraš onu adresu na vrhu svog ekrana (copy-paste) i staviš je na post koji pišeš. Kasnije je samo kliknem i odem pravo na tu stranu.:-)
P:S: Sledeći put ovo napiši u "Zamerke na moderaciju" ,ne moraš da otvaraš svaki put novu temu za to.:-)