Prijava

Lulli mojne mene molim te...nit se reklamiram, nit me bole tuki...probao sam tamo da objasnim na temi koju je fejzbuk otvorio...treća defka po popularnosti u danu imala 90 glasova...da ga jebeš..pretrpaše gomna sve...za minut od postavljanja eto je defka na trećoj strani..a da se bar nešto piše da bar liči na kvalitetno..a vi neće brišete da ne oterate nove članove...onde si nekom ostavila da je poluplagijat i on bio drzak prilično..kad je video da si mod "joj izvini"..i ostavila si mu plagijat...takva politika..čuvate ih ko polarne lisice...

Nisam ja rekao da je loša šmekerka javio ako si na to mislio. Sviđa mi se, samo..

Ja ne mogu da vjerujem šta je jedan autor upravo uradio. Napisao plagijat definiciju i kad sam mu dao link originalne definicije samo mi je obrisao komentare, jer je ktitor. Dotle došla ta želja za popularnošću!

Sunce ti jebem, pa mi smo sad andergraund postali!!! :D

I modovi nas odbaciše. Kukuu...pa jel tolki problem da čovek ponudi nešto svoje, da ga afirmišu kao autora? Da se više ne oseća kao klinac autsajder?! Dajte mi minuse, al' makar pročitajte koju defku. Nisam ja ovde zbog popularnosti nego, jebem mu sve, da bi video dal nešto vredim kao autor.

Ajd sad i dalje me(nas) napušavajte. Nek ste mi živi i zdravi.

ilusionist nisam uopšte na tebe mislio...ne znam odakle sad to...

Izvini javio nešto sam se ja zajebao :)

Ovo sve što si rekao se ISTO govorilo ali u vezi sa omiljenim, isto istovjetno!!!

A da znaš, Jave, šta sam sve pobrisala dok se vi prepirete ovdje na forumu...

P.S. Ne stignem uvijek da se vratim.

e samo još nešto da izreklamiram pa odoh da gledam neki film

Od sad neću više da se borim, pišem šta kako kad i gde hoću, ne mora niko da oceni, napisao sam 450 defki za 5 meseci napisaću još 1450 sigurno, ne mora ni jedna da bude odabrana, defka dana ili šta već, nisam nikome uputio ružnu reč na sajtu iako me mazalo njih hiljadu i to pretežno bez povoda a uvek samoinicijativno bez moje akcije i da zvanično kažem od sad sam samo svoj ovde na sajtu, jer mnogo me baš boli kurac.

ok likovima pozdrav od srca

http://vukajlija.com/plaknuti-pluca/228259...

http://vukajlija.com/ja-prvo-popijem-2-3-jelena-pa-onda-jednog-lava-da-ih-podavi/229033

to je ta, sad si je obrisala....

i ne razumem kakve veze ima ova priča sa omiljenim?..još pre mesec dana je ovaj sajt ličio na nešto...jedino kod tih omiljenih je bilo da modovi paze da neko ne napravi 10 duplih i da izgurava svoje definicije....i to bilo teško..pre 8 meseci kad sam ja došao ovaj sajt je bio pojam....

Пре две године кад сам ја дошао на сајт овај сајт је био шесиљадатристашесетчетри пута бољи него пре пет месеци.

Страјо, јел хоћеш сад да те банујем због тог брисања постова? И шта сад, овај мој пост одозго да стоји овако као да духовима одговарам?

Eve me
Moja defka o vuki samo tolko pozz! ^

http://vukajlija.com/vukajlija/219284

Не пази, Страја је фин момак и узоран члан сајта, али ово што ради нема смисла. Остави пост, ја му одговорим, а он обрише свој и сад мој пост горе изгледа као да сам шизофреничар па причам сам са собом.

Ima veze, jer je izjava ist-ista, samo se radi o drugom pojmu. A vrlo je teško "paziti" na duple i omiljene, jer se ne vidi ko je omiljenovao defku. I to se vrlo dobro znalo.

A što neko propusti da obriše, riješi valjda neko drugi... ;)

koliko ja pratim a pratim ništa nije Straja brisao...ja sam spominjao dolazak i vreme..pre mesec dana i pre 8 meseci...

ja sam napisao

kada sam ja došao pre 5 meseci ovaj sajt je bio pojam

obrisao sam pre nego što sam video bilo čiji odgovor a obrisao sam zato što sam rešio da više ne učestvujem u raspravama ovog tipa nego me eto povuklo pa sam se predomislio

Зна он шта је написао, писало је нешто на фору "Кад сам ја дошао на сајт пре 5 месеци, овај сајт је био појам". Тако нешто.

spemujete temu! iš, iš...!

i ja sam napisao nešto slično...i eto odgovorio si meni...i sad?