EPP!

1. na žalost moram da se složim sa moderatorom i kažem da je luli u pravu...

2. džimi, ajde pročitaj moj prvi post. i objasni mi kako i zašto si ti ovo doživeo kao "AAAA čitajte mi defkeeeee!!!!"? zašto ovo doživljavaš kao "look at me!" stvar? jer nije.

Можда грешим, али тако сам ја прочитао поруке саопштене између редова на овој теми. Није све тако експлицитно.

3. Јесте, ја одем на чет тамо, да се испричам са поштеним светом и излечим фрустрације, а мало мало па дође аутор и кука како му је слабо оцењена дефиниција. А ја их онда припуитам, а јелте момче колико дневно ви дефиниција прочитате? Или се ућуту, или одговоре - пааа, три сам данас оценио...
    Е па, пре је било, долази маса њих који не пишу али оцењују само. Сад се гомила тих аутора малко уплашила од новог интерфејса и не могу да се снађу( лично знам једног таквог). Мислим да ће сад ова нова верзија малко да освести оне који само пискарају глупости, а други да читају место њих. Отварајте теме, радите шта хоћете, али то неће излечити ваш синдром НЕЧИТАЊА и НЕПОШТОВАЊА туђег рада.
    Да сте сви ошли и оценили по 50 дефиниција место што се расправљате, оцењеност би се повећала.

4. Imam jedan konstruktivan prijedlog za sve vas:

http://vukajlija.com/recnik/definicije?strana=1

Лули, плаћам шта пијеш првом приликом!

Па кад ми, модератори, можемо да читамо 200 комада нових дефиниција дневно, и да обришемо пола од тога, можете и ви.

5. ... која беда од теме...

6. na žalost moram da se složim sa moderatorom i kažem da je luli u pravu...

Što nažalost, snajko krajiška? :))

7. И ја да додам, кад би морали да читате све ово ви би пропали. Уживајте.

8. ma luli, ne volim da se slažem sa moderatorima.. ono, anarhija i to... ;))))

džimi, crni sine, ne znam na koga si povukao, na moju familiju sigurno nisi! ;) ne znam šta da ti kažem... to šta neko čita između redova govori više o njemu nego o tome šta se zaista nalazi između redova...

9. Slažem se. Udarili ste na foru "Učini da bi ti činili" i totalno je ispravno. Idem da ocenjujem.

10. Samo da kazem da mi se novi sistem više sviđa jer iako sad definicije imaju manji skor nema vise definiceje dana koje su imale abnormalne skorove usput jer ste primetili da moja baba nije među odabranima

11. Још једном да поновим да смањивање броја дефиниција које могу дневно да се напишу, на две, би знатно допринело квалитету сајта, а и оцењивању.

12. Samo da kazem da mi se novi sistem više sviđa jer iako sad definicije imaju manji skor nema vise definiceje dana koje su imale abnormalne skorove usput jer ste primetili da moja baba nije među odabranima

Ahahahahahahahahahahahaahah :D

13. А што би моја баба била међу одабранима? :)

Стављање моје бабе међу одабране би било болесније од манијакалног стављања моје бабе међу омиљене, а то је гомила људи радила. Као да већ сви не знамо напамет ту дефиницију. :)

14. Niko pametan ne bi stavio "babu" među odabrane. Takve insinuacije samo govore kakvo vi mišljenje imate o modovima... To su jedne stabilne ličnosti, produhovljene, normalne, uviđaju razliku između pametnog i glupog... Zaboga, gde vam je poštovanje?!

15. Лепо богами... Лепо.
    :)))

16. ahhahahahah neko je upravo stavio

17. Ја сам само желео да линкујем људима добре дефиниције која се неће наћи на насловној и да људи раде то исто за мене. Јер и даље се пише много глупости, јер и даље треба да прочитам 7 глупих, да бих нашао једну добру. И та добра испашта зато што је мучно читати толику количину глупости, нарочито поред добрих дефиниција на насловној. Зато сматрам да је потребна онаква тема коју сам отворио. А ви како 'оћете.

18. Ахахахаха идем да се смејем коментарима, већ су почели :)))

19. Prvo, hvala bratu Pekiju! Drugo sta vam je, ljudi hoce da se citaju defke pustite ih... a Dzimijevu odluku postujem, i ja heftam minuse na odabranu stranu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.