U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Лули, па овде рекламирају сопствене дефке...
Немој да линкујеш дефиниције од аутора које готивим. Сад сам Пеђи дао минус ни кривом ни дужном! :)
Šalabajzer, mislio sam da se ta "nepravednost" odnosi na autore, tj. da si hteo da kažeš da su neki favorizovani, a ne na sam skor definicija... zato sam pitao.
A što se tiče same definicije, ne verujem da bi imala neki mnogo bolji skor i u "stara vremena".
Mojnete da mi kačite definicije ovde, porokaće mi Tulumbać minuse na sve. :) Inače, ta moja je govno, teško govno.
Stivene, možeš ovdje i tuđe da reklamiraš.
A možeš i na onoj temi za odabrane - tamo sam napisala: čak i one koje ne mislimo staviti, ostavimo bar koji dan, malo zbog reklame. Ali u onom slučaju - kvalitetne reklame.
Veliko je srce Pedjino, oprostiće ti on :)
Al' samo da nisi dukatlija :P :)))))
1. Многи ће лупати минусе зато што ће мислити да рекламирам своје дефке.
2. Има дефиниција које нису за насловну, али су ипак довољно квалитетне да из "издвојимо" и свакако не заслужују скор 16:3 или 11:1.
džimi - smaraču.
evo da pojasnim: kaizenu sam rekla da ću otvoriti ovu temu, čovek nije imao ništa protiv. tema je otvorena zato što sada nije zabranjeno reklamirati defke mlađe od 24h jer nema def dana. da ljudi ne bi po celom sajtu pomahnitalo kačili linkove, mogu ovde da dođu i stave link, i tako ostalima (koji ne kopaju ljudima po profilu i svim bogovetnim defkama koje su do sada napisali) "jave" da imaju defku, koja je slabo čitana (ocenjivana) i žele da skrenu posebnu pažnju na nju. da li će neko dati plus ili minus na reklamiranu defku - potpuno je nebitno. stvar ukusa. ko ne želi da čita ovu temu - NE MORA! kome se ne dopada ova ideja nek slobodno ne ulazi u temu - NIJE OBAVEZNO. nije mi jasno zašto neki ljudi shvataju sve toliko ozbiljno i zašto imaju potrebu da se na ono što im se ne dopada obruše kao tona cigala. kompleksi? mizantropska priroda karaktera? ne znam....
"2. Има дефиниција које нису за насловну, али су ипак довољно квалитетне да из "издвојимо" и свакако не заслужују скор 16:3 или 11:1."
Bravo!Sad se moraš potucati po forumu i valjati gluposti da bi ti neko posjetio profil i dao neki plus.E neću,jebe mi se.
Ja TVRDIM da nijedna moja definicija ne zaslužuje nizak skor. Da se ja nešto pitam, svaka bi imala 1650:0. Al' jebi ga, ne poitam se.
Па, управо је отварање ове теме доказ да неки људи доживљавају све толико озбиљно. ''Нико ми не чита дефиниције, имам мало гласова! АААААААААААА!! УМИРЕМ! САД ЋУ ДА ОТВОРИМ ТЕМУ ДА СЕ ИЗРЕКЛАМИРАМ!!! Да добијем још гласова! АААА!''
Јесте, сад сви људи који имају трунку здравог разума су комплексаши. Јеа.
Ма питаш се Мрмуне, ал' нико не одговара :))) Да се ја питам, моје би биле у минусу, како и заслужујем. Ал' шта ћу кад сам добра риба.
Хвала што сте поменули комплексе, подсетисте ме да гурнем једну дефиницију од пре пар дана на насловну. :)
Aman,pa koji kurac se definiše ako se neće pročitati?!Ako se definicije ne čitaju,onda je problem,a problem treba riješiti.
ПА ЧИТАЈТЕ!!! Јел вам брани неко???
džimi, ajde pročitaj moj prvi post. i objasni mi kako i zašto si ti ovo doživeo kao "AAAA čitajte mi defkeeeee!!!!"? zašto ovo doživljavaš kao "look at me!" stvar? jer nije.
Defke se ne čitaju jer sve vrijeme trošite na priču o tome kako se defke ne čitaju.
Pritom ne mislim samo na autore koji su se oglasili na ovoj temi, nego na bruku i silu drugih nezadovoljnika, koji isto misle i po četu i PVT-u o tome trabunjaju, umjesto da čitaju kao valjda i dosad što su.
Imam jedan konstruktivan prijedlog za sve vas:
http://vukajlija.com/recnik/definicije?strana=1
@Пеки д џем
Prije su se čitale,sada ne,zašto?Zato što je sistem preglup.
Pa kako drugačije shvatiti samoreklamiranje šugavih defniicija nego skretanje pažnje na sebe? Realno, koga zabole za moje definicije, ili bilo čije, od pre pola godine...