Tema nestade

1. http://vukajlija.com/forum/teme/14910?strana=21#post_700168

Ne znam je li bag baš, ali je nestala iz aktivnih tema... a ja sam postovao, i rifrešovao, opet nema

2. Игре на форуму се од данас не појављују међу активним темама.

3. Али ова је била под "Упознавањем". :)

4. Aha, ok... Možda bi mogli da napravite posebne aktivne teme za igre? a? a? a?

5. Narode već je bilo reči o tome. Ja sam predlagao da se omogući svakome da posle prijave odabere da li će čitati defke ili ići na forum. Pošto nije u redu da mučimo gazdu, svako neka otvori željenu temu u novom tabu i problem rešen. Mislim odlučili su da se igre ne vide i gotovo.

6. Ja sam sklonio sa upoznavanja na igre. Otvorite još jedan tab sa igrama i rifrešujte ga. Preglednijie je.

7. Aha, ok... Možda bi mogli da napravite posebne aktivne teme za igre? a? a? a?

Па кликнеш на подфорум "игре на форуму" и ту пратиш.

Елем, ово није баг, а мистерија је решена, тако да ћу да ставим лок, нема потребе да спемујемо.

8. Amin, zaključavaj temu Korle, da ne bude pičvajza kao na prošloj.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.