Privatne poruke

1. милице, ош ти продам једну?

2. Мене? Не, ја сам само желела да продам и ово мало што имадем :)

3. Kuku, koja strahota. Pa zemlja, zlato i privatne poruke se nikad ne prodaju!

4. А кад те мука натера?

5. A ja se cimam kad mi se ovo pojavi medj aktivnim temama. Sad pisalo "Privatne Poruke, Hipnos pre 2 minuta" i ja se ponadao. Mukica.

EDIT: Dobro, samo tad može, al' je i tad greota.

6. Јооој, мучениче... :) Озбиљно, има ли још ко осим Милице да хоће да купи?

7. Мама, имаш ПВТ!

8. E medicuse, imas pvt.

9. Сељаку, имаш пвт.

10. 'Ocu ja samom sebi da saljem PVT. Ovo je diskriminacija mentalno poremecenih ljudi.

11. А тааамааан сам се обрадовала да је ово тема на којој ће људи износити секс пвт-ове или пвт-ове пуне трачева које су добили итд....мало сам се разочарала...

12. имао сам ја један секси пвт! Не бих да именТујем ко ми је послао али писало је "Оплоди ме Фејз, метни ми бејзболку у рч"

13. pa iznosio bi ja take al ne dobiam al ako os mogu slagati

zdravo, dodji da me jebes, zivim u ulici ________

ovo mi cesto stize od raznih devojaka sa sajta, mada ima tu i muskaraca

14. ТОО Фејсе човече!

15. mada ima tu i muskaraca

мени је онај што сам га овде написао и стигао од мушког аутора! Толико за сад

16. Е Сељак, ја сам увек желела да ти пошаљем пвт: Оплоди ме, ожени ме, живим ту и ту број телефона тај и тај и слика мојих сиса....али сам стидљива и плашљива ко веверица...

17. Мици, само себи кажи "Оплодиће ме, мораш" и понављај то док не пошаљеш! А кад пошаљеш један онда је после лако, битно је пробити лед!

18. Јој морам још психички да се припремим, не вреди...

19. kod mene najseksi je bio onaj neki skadaj gaće da me jebeš...

20. Мој ОМИЉЕНИ ПВТ

Super Marko

Ja te gejsrcujem,ja te obozavam,ja bih sa tobom da se razmnozavam <3
    Mva! <3
    09. oktobar 2010

Duncan Ferguson

ТОООО!!! :))))) Љубав је узвраћена :))) КИИСИИИТЈЈ

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.