- zp
Ja sam impulsivna i kolerik sam. Kako se naljutim tako brzo i ode, nikad me to ne drzi. Ako je nesto stvarno... vredno ljutnje, da tako kazem, onda se to brzo iz besa pretoci u.. tugu. A toga se otarasim uz setnju kraj okeana ili razgovor sa prijateljima. Skroz se ogolim, ispatetisem maksimalno i onda, sta cu, nadjem razlog da se smejem. Skupim parcice i proglasim novi dan.
- M
Odspavaj.

"Gutanje" bijesa i frusta je opasno, poznato je da je stres tihi ubica i obicno te u nekim tamo poznijim godinama drmne kao bumerang u obliku povisenog krvnog pritiska, srcanog ili mozdanog udara ili autoimunih bolesti.
Znam da je lakse reci, nego uciniti, narocito u tom nekom usijanom trenutku, ali probaj taj svoj bijes, kad te spopadne, da pozitivno kanalises, do tebe je da izaberes nacin, koji ti najvise odgovara. Neko gore spomenu udaranje u vrecu, super metod. Fizicka aktivnost oslobadja endorfin, tzv. "hormon srece", usput nesto cinis i za svoje tijelo i eto duple koristi.
а шта мислите о пребијању људи? мене један дечко јако нервира, иначе нисам агресивна али сад имам јаку жељу да га премлатим, и то са можда још неком ортакињом, па да испадне пи*ка. јако ме збуњује ово моје стање, буквално маштам о том пребијању, оно, можда није лоше да то и одрадим... глупо звучим, екстрамно глупо, ваљда ће ме прође мајку му...

@leksi
Zar ne mislis da je malo okrutno 2 na 1?! ;)
Mislim da te mastarije ne treba da te zabrinjavaju, svima se to dogadja. Zabrinjavajuce je kad dnevno pozelis bar 15 ljudi da istuces, ukljucujuci i prodavacicu na kiosku, sto te mrko pogledala. E, to bi vec bio problem :)Druga stvar, kako bi se osjecala i da, recimo, uspijes da ga premlatis? Mozda bi napravila vecu stetu sebi, nego njemu, i pri tome ne mislim na fizicku stetu. Gorke su takve zadovoljstine.
A, FejzbukmANIJAK nije daleko od istine, izmedju ljudi u cijem odnosu vlada velika netrpeljivost, stvarno zna da se izrodi velika i strasna ljubav :)