Prijava

Do četvrtog dijela je bilo podnošljivo poslije sam se osjećao kao djete koje pokušava da pojede plastičnu ukrasnu bananu.
Scenario je trebalo dati Francuzima, Špancima ili Englezima mislim da bi mnogo bolje odradili filmove i bilo bi manje nastavaka.

Prva tri su dojajna, ostali mogu da prodju, ali sam isao da povracam kroz nos kad sam odgledao ovaj poslednji, ovo 3D-govno. Ne razumem cemu to, sumnjam da nisu zaradili dovoljno para na prvih 6 delova.

Ja ne razumem ljude koji kažu da ne valja ni jedan film. SAW I je keva nad kevama. II i III su lično meni takođe fenomenalni. IV, V, VI su mi isto toliko dobri kao i prethodna dva. SAW VII jeste i meni, kao okorelom SAW fanu, sranje, ali može nekako da se progura.

Detritus: Prva tri su dojajna, ostali mogu da prodju, ali sam isao da povracam kroz nos kad sam odgledao ovaj poslednji, ovo 3D-govno. Ne razumem cemu to, sumnjam da nisu zaradili dovoljno para na prvih 6 delova.

Zaradili su oni od tih filmova ohoho para. Prvi deo je jedan od najjeftinijih filmova, jer se gotovo cela radnja dešava u onom podrumu. Samim tim, ako je taj film bio niskobudžetan, zarada je bila garantovana. Drugi film se ne dešava na mnogo više lokacija. Svaki sledeći film je imao nešto malo veći budžet, i od svakog je bilo zarade.

Film je ok. gledao sam sve delove sem zadnjih 30 min 7. dela, jer mi je nestala struja i posle me mrzelo. najbolji mi je 1. deo i onaj u kom jebe ove iz zdravstvenog osiguranja. dobri filmovi, svaka čast za čupri!

Niko nigde da pomene da masa predobrih pički ima, a nimalo golotinje niti scena seksa.

(Ne računa se ono kad neki debeli siluje neke jadne žene i ona gola žena što se smrzava do smrti, to je neseksi)

Ne znam koja je bolja jebem ti,
-Johnova žena: ribi faca izgleda kao iz pornića da je ispala, svake sekunde jebene joj kurac viri iz ociju, mislio sam da ce je neko jebati do kraja filma, Hofman nadao sam se
-Ona policajka iz dvojke: preseksi zena, mislim da glumi i u spotu gangsta paradise, mislio sam da ce je Metju jebati
-Ona tamnije puti iz dvojke: solidna picka egzoticna, mislio sam da ce je onaj robijas meksicki jebati
-Lindsi Perez: isto solitna isto tamnoputa isto egzoticna, mozda objektivno manje lepa nego prethodno navedena ali zraci nekom jebozovnoscu, mislio sam da ce je izjebati Hofman jako
-Ona crnka (crna kosa belkinja a ne ona crnkinja sto glumi u californication mada moze i ona za neke sa manjim standardima) poslovna zena iz petice, ahhh ono treba dobro jebati, em je lepa jako, em nekako drska i jebozovna, mislio sam da ce je onaj narkic otresti od kurca na kraju
-Amanda u pojedinim scenama, kad se upristoji dobra je, mislio sam da se ona i Hofman heftaju
-Ona bolnicarka iz trojke, dobra picka egzotika ko i gore dve, mozda i najbolja od njih 3
-Ona novinarka plava pogana, garantujem da se ta zena dobro jebe u privatnom zivotu

Ima sigurno jos dosta ali ove su top

johnova zena omlitavio sam kurac na nju kao klinac