Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Lidija Vukićević je nešto najbliže Angeli Merkel što imamo. Milka Forcan je relativno svemoguća, ali to nije to.
A Radmila Savićević? Ona je ipak bila najgenijalnija glumica u nas, a pritom je glumila ženu Bate Životinje u Srećnim ljudima.
Vidovita Zorka
Ha!Odlično,možda može i onaj-ona-ono Kleopatra!?
Одлично, одлично, захуктавате се с идеје ко Ћира и локомотива.
Немој да си нам тужан Драгишићу, ја само Бећковићку избацих због некуртуле, остали предлози су и даље у игри :Д
Ја додајем и Ану Бекуту ко српску Шер и Лепу Лукић ко српску Доли Партон.
Danica Drašković
Ovo je dobro.Meni bila već pala na pamet Čučuk Stana i Kosovka devojka :-).
Znate,mi generalno kao narod i nemamo mnogo žena-skotova...
Pade mi na pamet Minela("..ti propadaš,ti propadaš,jer se drogiraaaaš)!"
Majka Jugovića! Da vidim ove današnje da izbace devetoro čeljadi iz sebe! Ne mogu ni kafu da skuvaju! :D
Biljana Plavsic, da nas nije osramotila u Hagu :)
Коначно и мени прорадио полни орган© (by JK)... Aница Добра, Каја Жутић, Маја Сабљић, и, о Пане Боже, Неда Арнерић! Због силног разголићавања и надилажења устајалих патријархалних назора је се и родитељи на крају одрекли преко новина, али ето, није је то потресло, још је држећа, добра за супу, Скупштину и летовања у Турској. Тања Бошковић нема те проблеме...
Свиђа ми се ова мајка Југовића.
pa naravno da će ona da odluči. Njena je ideja. ;)
Не, ја ћу да направим листу кандидаткиња па одлучујемо заједно на принцип испадања.
Evo i ja da kažem... Zorica Marković (kude sam nju iskopaja).
@gospodžo-zgaziš-me:
Dragišić??
Danica Draskovic! Zvucno, nema sta. Mozemo od nje da napravimo srpskog Ramba:)
Ako nista drugo, ja bih predlozio Biljanu Srbljanovic. Dobra picka, a cela je onako nadrkana.
Извини, извини, извини... слабо спавам у последње време па сам вас побркала :(... обојица имате добре дефиниције. А то сам написала у 4 ујутру, не љути се на мене, молим те... :треп, треп: :)
ma kleopetar je po meni dushu dao ili dala ako ga oslovljavate sa kleopatra
rodjeno za definisanje
Izvinjenje prihvaćeno. :) A trebalo bi da spavaš više...evo ja sam danas poslednji put u životu ustao prepodne za školu. :) I da,kad će izbor,nakupilo se kandidatkinja...?
E добро! Таман си најавио изборе. А ево листе:
Milkа Canic, Isidorа Bjelicа, Ruskа Jakic, Marijа Serifovic, Mira Skoric, Nataša Kandić, Jelena Karleusa, Milka Forcan, Svetlana Bojkovic, Srbijankа Turajlić, Ivana Mihić, Ivana Žigon, Dubravka Mijatović, Borkа Vučić, Снежана Савић, Seka Sabljić, Ceca, Radmila Savićević, Vidovita Zorka, Kleopatra, Ана Бекута, Danica Drašković, Čučuk Stana, Kosovka devojka, Minela, Мајка Jugovića, Biljana Plavsic, Aница Добра, Каја Жутић, Маја Сабљић, Неда Арнерић, Тања Бошковић, Zorica Marković, Biljanа Srbljanovic.
Правила јавног гласања за нови звезду Вукајлије: напишите 7 кандидаткиња које су за испадање, по вашем мишљењу. За коју се накупе 2 или више гласа, испада. Да решимо ово по кратком поступку. Можда нам неће ни требати други круг.
Ја гласам да испадну: Милка Цанић, Исидора Бјелица, Марија Шерифовић, Цеца, Биљана Плавшић, Борка Вучић, Тања Бошковић. Из разлога што су или старе коке на Вукајлији, или недовољно инспиративне.
Angelina Jolie (Tomb raider)
nema toga sta ta ne moze....
Kako je slava prolazna...A MIRA MARKOVIĆ?