Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mnjah, jeste. :) E kul je to "blekčuga". Super mi se slaže uz "močuga". :) Inače, jebeš boju kose, bitno je samo da je kvalitetna, ne volim da mi ostaju dlake u ruci dok je čupam. :P
Ja volim crvenokose...uh...i albino komšinicu prekoputa.
Što reče muerrrte: Crnke su lakše za održavanje, manje se prljaju, a budući da je on moj mentor, tog pravila se i pridržavam.
Ма заборавите плавуше, црвенокосе се највише забављају - додуше то су закључили неки научници.
Као оне Иркиње које су у Америци изродиле читаве кланове...
Фифти-фифти. Ал ипак,мпорам признати да бринете за мало преовладавају.
Мада,највише волим природно риђе.
VIdeli su ono sto svaki muskarac vidi kad gleda ribi u sise. Sasu Djordjevica koji daje pobednicku trojku u poslednjim sekundama igre.
A one tebe?
energy, ja hoću da se ofarbam da budem kao ti! imitacija je najiskreniji oblik laskanja :D
bleki, c, c, c, nije lepo da čupaš devojčice za kosu i da ih vučeš za kikice....
lemajić, ja to samo ako one vole, inače sam fin i mazim ih po kosama. :)
a sve one to pomalo vole :P ;)
Мене овде жене нећеду, тако да кој мој ја да се одлучујем
Нем појма,искрено.
fejzbuk imam ja drugaricu za tebe! ali nije na vuki, devojka ima život... :D
Nije na Vuki, ima život, ahahahaha ....
Fejzu, u vezi sa onim sto sam ti rekla na PVT- nije tu bilo puno clanica, mozda 80ak samo.
80ak stereotipa ili parazita!? :)
Лемаја, фотке на пвт одмак :)
Иначе имам и ја живот и жив сам чоек, ваљда си видла :))
"lemaja
energy, ja hoću da se ofarbam da budem kao ti! imitacija je najiskreniji oblik laskanja :D"
Bliznakinje...hmmmm....sta jos nisam probala? :)))
"bleki, c, c, c, nije lepo da čupaš devojčice za kosu i da ih vučeš za kikice"
Lepo je bre, Lemajo, sta's bolje?
Златокосе!
Znala sam da me nikada nisi ni voleo. :pucanj: