Plavuše ili brinete? (društveni paraziti ili samo stereotip?!)

1. Pa, jacka, je l'si primetila kako sam ja ozbiljna? To je zato sto sam brineta, ako nisi znala.:)

2. živele plavuše!

surovi se napio!

ja sam bila i smeđa i plava. neki kažu lepše mi smeđe. neki kažu plavo. ja više volim plavo, imam izgovor da ne razmišljam i pustim mozak na otavu... i ljudi manje očekuju od mene i neretko spuste gard misleći da sam suviše glupa da bih ukapirala koliko su glupi... ali, primetila sam da su smeđe devojke manje upadljive i muškarci se osećaju manje ugroženim u njihovom društvu. bezbednije su im. deluju "lake za održavanje".

inače, poznajem nekoliko brineta koje imaju iq broj cipela, tako da ta teorija definitivno pada u vodu...

edit: i ne! ne mislim na tebe energy! :D :P

3. Pa, jacka, je l'si primetila kako sam ja ozbiljna? To je zato sto sam brineta, ako nisi znala.:)

Jesam znala, kad pečiš tamo slike :) , a zbog takvih ko ti i pitam... mada, ni ja ne odudaram, samo se ne vidi... vaLda zbog kose... Ma ima se ošišam na nularicu čim prođe zima :)

4. "edit: i ne! ne mislim na tebe energy! :D :P"

Hahahahahahahahaa! A ja mislila da sam nasla odgovor na pitanje zasto muskarci u razgovoru sa mnom spustaju gard. :(
    Sto mi to radis? Lepo sam se pronasla!
    Glava me boli od tebe sad!

Predjoh u plavuse!

5. Jacka da mi počnemo..Dakle 'vako: Sve brinete koje poznajem su okej devojke. Pod "okej" mislim da nisu svađalice i mnogo bezobrazne. Naizgled.

90% brineta koje znam su devojke baš za ženidbu. Pod tim mislim na kuvanje, peglanje, dobrotu, bile bi dobre majke itd. I zato ja čuvam jednu (trenutno moju najbolju drugaricu) brineticu za kasnije. Zato ih smatram ozbiljnijim i normalnijim. Zbog toga, a i zato što ne pristaju na seks na brzaka. :p

Plavuše su mnogo otvorenije, a samim tim, i meni pristupačnije i više ih volim. Valjda zato što sam mazohista. Uglavnom naletim na neke plave što pomeraju tlo pod nogama. E to ti brineta ne bi nikad (retko) uradila. :)

6. Vi' to sto su te plavuse pametne? One da puse, a mi da peremo i peglamo? ccccc...

7. Dakle 'vako: Mi smo smorovi i osuđene na smor sve dok se ne udamo. (dobro, bar ima nade za udaju al' o tome nije reč) Kad se udamo onda

kuvanje, peglanje,

što je uveliko zanimljivo i nije nimalo... kako se ono kaže... A, da! Smor!

Hm!

Glava me boli od tebe sad!

Predjoh u plavuse!

8. Ма Енерџи је супер.

9. Vidiš ti to, moja energijo...

10. energy, častim farbanje! ofarbaš se u plavo i - glava ko rukom odnešena!

izvini myth, a da oženiš onu koju voliš i na koju ti se istovremeno diže? nađeš neku koja te čini srećnim, a ne neku za koju si proračunao da bi bilo bezbednije. jer: 1.) digitronom se u brak ne ide; 2.) jedina sigurna stvar u životu je promena, nema nikakvih garancija....

11. Kako je sladak kad se ulaguje! Dodje mi da mu sve oprostim! I da mu opet peglam kosulje... (pa znamo svi da brinete nisu ni za sta drugo, zene fine, postene)!

12. Да ме видиш сад на шта личим, кадсам без тебе...

13. Nema ko ni noge da ti opere? :(

14. Срце да ми греје!

15. e moja energy, davno su prošla dobra stara vremena.... :)

16. Nemoj, lemaja, i ti srce da mi lomis u ovom treutku i secas me na ona vremena kad svom drgom pu..pustah romanticnu muziku i peglah kosulje...srce mi se slama kad se setim onog lavora...crven pa ne tufne...

17. Lemaja, u tome je veliki problem. Sa mojom plavom jedva sastavim po 2-3 dana da se ne posvađamo. Iako smo raskinuli još u maju, džabe. Svađamo se non-stop. Ako bih se sa njom oženio, klinci bi najebali, ako bi ih i bilo.

A brineta. Mnogo mi je sigurna i super nekako. Što znači da bi mi verovatno postalo dosadno pored nje. Jer ja nisam baš neki taki čovek. :)

Dakle, došli smo do sledećeg zaključka: Batali i Stefani i Nedu, i smuvaj/oženi crvenu Maju. Milina. :D

EDIT: crvena - rodjokosa. Moj život je lep i šaren. :)

18. Ја сам својој бринети лакирао нокте, заслужио сам био то пуштање музике! Меџик моументс...

19. Ти си моја седмица на лоту...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.