Plavuše ili brinete? (društveni paraziti ili samo stereotip?!)

1. Jao, dusa moja, srce moje, dijamant moj neobruseni, moj biser med' kamenjem, zlatna ribica med' piranama...

2. vas dvoje niste normalni! :D

myth, ako se svađate znači da imate problem u komunikaciji i zapravo ne slušate šta onaj drugi govori. ukoliko među vama postoji iskrena ljubav, možda da pokušate da prestanete da se svađate i počnete da konstruktivno i pravolinijski rešavate nesporazume i dobro razmislite šta je koren vaših svađa. ukoliko ne osećaš iskrenu ljubav prema njoj, svakako batali. međutim, nemoj misliti da i sa najslađom, najmirnijom devojkom na svetu nećeš imati nesporazuma i nesuglasica. i na kraju, jedno je prijateljski, a drugo supružnički odnos. možda ti neka devojka skroz odovara kao prijatelj, ali kao žena neće biti kompatibilna. (au bre ispade da ja navijam potiv tvoje drugarice, a ni ne znam devojku! :P)

3. За неупућене, ми тако спамујемо и комшилук, сретне нас комшиница из стана испод нашег и каже "Шкрипа по целу ноћ, видим да планирате породицу, нека, не мора тетка Мица ни да спава", а моја бринета одмах крене да јој прича како се веш нагомилао и како јој следује масажа итд.
    О бринетама све најбоље. Рекао бих то и за остале, али да не изазивам судбину...

4. ja sam bila i smeđa i plava. neki kažu lepše mi smeđe. neki kažu plavo. ja više volim plavo, imam izgovor da ne razmišljam i pustim mozak na otavu... i ljudi manje očekuju od mene i neretko spuste gard misleći da sam suviše glupa da bih ukapirala koliko su glupi...

To je razlog zašto se plavke bolje zabavljaju, rekoh. :))

5. Ah, tetka Mica...mica jedna...doslovno... Moramo sutra u bolnicu u posetu, prijavila se tamo dobrovoljno, samo da ne slusa tu skripu!

6. Да се осећа као код куће!

7. Jao...opet da glumim medicinsku sestru? Bas si sasav!

8. Па доста сам ја био оџачар!

9. Hahaa, bas si bio sladak...k'o negro bambona...
    Ok, ali onda ti da budes lekar...pa cemo da nadjemo neki cosak tamo....uf...jedva cekam!

10. Да дигнемо мере опреза!

11. Joooj lemaja legendo...ljubi te Myth :* pazi 'vako. Nije problem u komunikaciji, negoo u naravi. Mislim da mi volimo da se svadjamo..zanimljivo nam je tako..a volim je do neba..samo što je puno teških reči palo. A što se drugarice tiče, ona mi je nekako..hmmm...polu devojka..i bilo bi mi super sa njom..i volim je..FUCK..ma volim ih obe, i zato ću otići sa crvenom...

Zajebi to sve..svaki dan se živciram zbog njih..neću više..sve dok me neka od njih ne pozove..pa onda ajd Jovo nanovo. :))

12. Kod crvenokosih nema takvih podela. One, one su i pametne i glupe! Neko bi rekao podvojene licnosti, ali ne, one su objedinjujuci element svih stereotipa i predrasuda! Da li su srecne? Jesu. Ali su i nesrecne. Sasvim sigurno romanticne, ali i ljute, pa i nezne, i ozbiljne, sto da ne... I sta ovaj tekst govori... Nista! Neodredjeno... One su sve, jednostavno. Bas tako...jednostavno. I vrlo nezahvalne za opisivanje. Za njih se malo predrasuda lepi, a sta god da se pomisli za njih, nema greske! Cudno.

13. Незванично, црвенокосе су супер!
    Али ми је бринета украла срце и стегла ме за памет...

14. Iz mog iskustva, muskarci se cesto plase crvenokosih zena. Meni su gotivne, posto ih obicno ili volis ili mrzis. Nema trece.

15. Урош
    Незванично, црвенокосе су супер!
    Али ми је бринета украла срце и стегла ме за памет

MWA!

16. Бринете, мојне да се бринете! Ту је Данкан, има места један се диг'о.

17. Моја бринета никад не дозволи да ми падне притисак!

18. Bitno je da je zena zadovoljna odrazom u ogledalu, a muskarci... oni sagledavaju parcijalno i vezuju se za boje, vise vole odredjenost i pouzdanu klasifikaciju.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.