Српска историја

1. blago tebi. :D verovatno si svašta pametnog čuo. :D

2. Читава 2 сата сам слушао човека како описује Александра Македонског Карановића, Јустинијана Правдоја Миловића, династију Остројевића.... Си љубоморан, а? :P
    Само ми је жао што нас албанци престижу по том питању (теорија Фидел Кастро-Фадиљ Краснићи)...

3. Фебруарски квиз на сајту!

4. Па, направљен је, ти не мораш сад да га пробаш, ако на то мислиш...

5. Odradio sam kviz.. Nisam znao dva pitanja.... ccccccc..... Al' dobio sam pet'cu!

6. Е, онда честитам!

7. Ah, istorija je moja slabost... :)

8. Какав си, брате?

9. Нисам лош, хвала на питању. Ти?

10. Inače Srejović je bio derpe.... ;)

11. nije los sajt,jeste da je dizajn malo oskudan.onaj deo gde pise clanstvo,podelite sa drugima,fb strana itd.bi trebao da razdvojis nekom linijom od ovog dela levo sa tekstom ili da ga uokviris nekako ima mnogo nacina da se to poboljsa a ove opcije u meniju bi mozda trebao da slozis po azbucnom redu posto ih ima mnogo.gledaj druge sajtove pa mozda ti se javi neka ideja za poboljsanje dizajna

12. mislim da tvoj sajt nisam video ovde http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showforum=16&prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all&st=30
    ako nisi reg onda se registruj pa ces da cujes predloge od ljudi koji se time bave

13. Нисам погледао да л си писао много за период од Душанове смрти до пада Смедерева, радио сам неки семинарски на тему доба обласних господара, имам још ствари које сам прекуцао на неком диску, ономад кад сам полагао национални део код дебелог месара. Ако нађем могу да аплоудујем негде, радио сам директно из ИСН са преправљеним грешкама, тако да је чист текст. Мислим да имам на компу презентације везане за Мусин поход на Деспотовину, па можеш то да окачиш на сајт. Видећу шта све имам у електронском формату, а да може да послужи.

14. Nisam imao vremena da previse brljam po sajtu. Ali ono sto sam video je zanimljivo. Svaka cast na ideji! Kad budem imao malo vise vremena, pogledacu sajt uzduz i popreko pa cu dati neki komentar itd... Inace skoro sam naleteo na jedno delo iz istorije. Pogledaj pa mi reci sta ti mislis o tome? http://www.scribd.com/doc/19505861/Milos-Milojevic-Odlomci-Istorije-Srba

15. Хвала. Иначе, Милош Милојевић је један од најзаслужнијих људи за подизање националне свести код нас, али је понекад имао и претеране тврдње (нпр. да цело Балканско полуострво припада Србима).

16. Од сад је сајт на новој адреси, датој у првом посту.

17. Додао сам форум...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.