Српска историја

1. Пратећи тренд Вукајлије, сајт је добио нов изглед. Да чујем коментаре!

2. All Members (1)

Hahahaha :)

Dobro je skroz, mislim ja sam duduk za to hakerisanje pičke materine, pa mi ovo deluje ko da si izmislio avion.

3. Hahahaha :)

Dobro je skroz, mislim ja sam duduk za to hakerisanje pičke materine, pa mi ovo deluje ko da si izmislio avion.

Па пази, сајт је отворен тек прошле суботе...ал' ми стање поправља један што је покушао да ми спамује сајт :)

А за хакерисање нисам ни ја неки експерт...

4. Предлози?

5. Изменио сам тему за гласање и додао два нова албума са сликама.

http://historiaserbiae.webs.com/

6. Ovo ti je bolja verzija.

Aj dodaj sada tekstove o recimo najvecim bitkama koje Srbi vodise i njihovom znacaju za srpsku istoriju.

7. Ок, хвала на предлогу.

8. A bre svaki dan idem na sajt i nista novo. Poslusaj cika Serba prvo napravi sajt sa sadrzajem pa ga onda reklamiraj. Ovako ko da udjes u praznu muzejsku prostoriju, okrenes se i izadjes.

Ne mozes da imas dobar sajt bez sadrzaja. Kad bude sadrzaja bice i clanova i diskusija. Brate pravim i ja sajtove i znam da postoji optimalno vreme kada treba krenuti u reklamiranje sajta, ne mozes da reklamiras 3 stranice, a kad imas 90 stranica niko ti nece verovati.

Ne gubi kredibilitet pre vremna.

9. srpska istorija je sranje.

10. Јесте срање. Ја сам редовно вукао тројке и четворке у средњој из историје. Историја је срање!

11. Добар. Пре неки дан кад сам први пут видео, сајт ми се није свидео визуелно али ми је драго што си то мало поједноставио. Ионако је битна суштина, а не изглед. Касније ћу мало прочачкати по осталим деловима сајта. Све у свему, свака част, лепо је што те ово занима и што си одлучио да издвојиш времена за нешто овакво.

srpska istorija je sranje.

Бедан покушај троловања.

12. Хвала, Самхаине, на подршци. Сајт ће добити нов изглед преко викенда.

13. Обавести овде кад то буде измењено. Него, о чему ћеш конкретно да пишеш, мислим, на које ћеш се теме углавном концентрисати и на које делове српске историје?

14. Планирам, за сада, углавном историју средњег века, али ћу се трудити да обухватим нешто и из модерне историје. Када будем сматрао да сајт има велики капацитет, убацићу сараднике да заједно са мном пишу; за сад сајт има просечно око 20 посетилаца, што није лоше за сајт који има нешто више од недељу дана, али очекујем експанзију током викенда.

15. svidja mi se što je sajt na ćirilici, ja na netu pišem latinicom, jer me mrzi ali inače ćirilicom..:) fino je, samo tako nastavi, jedina zamerka mi je na par grešaka u prevođenju na engleski, npr. fortresses of Serbia, pravilnije i lepše bi bilo Serbian fortresses...ili hymns of Serbia- Serbian hymns..sve u svemu, fino izgleda :)

16. Брате, немој те енглеске изразе. Какав си ти то Србин? Иди учлани се у СРС да ти окају грехове... срамота.

17. :)...А како да преведем то на српски...

18. Ма зајебавам те мало, не знам шта да ти кажем, а видим да нико други неће да пише на теми. Пичке.

19. Судбина....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.