Kako tepate svojim genitalijama?

1. Па, не могу да се пожалим, а овако му одајем почаст.

2. Ако је мањи од 28 а зовеш га мојим именом смртна казна је блага за тебе :))

3. Ја то да му дигнем рејтинг.

4. Ја то да му дигнем рејтинг.

Znači li to da, kada pomisliš "Dankan", on se diže?
    :)

5. Ma jok, diže se kad vidi Ljubinku :)

6. Мојне да вам Џими каже ко је баја. И Предражињо. И Минг... Не призивајте ђавола.

7. Не, него кад срећницу упознам са "Данканом", остане запањена због звучног имена. 13 хиљада, то је нешто!

8. остане запањена због звучног имена

Bar zbog nečega. :D

9. Победа у гостима.

10. Али ја сам коцкар без среће, карта ме неће, само за поразе знам... Путник без пута, ћовек што лута, опет сам остао сам...

11. ХАхахаха тема је победа! :)

12. Шта има да му тепам који курац кад ништа не уме... Нек се тера он мало у курац...

13. Заборавих... ЈА ЈЕЕЕБЕЕЕМ!!!

14. Zove se TERMINATOR!!!! sa sve uzvičnicima...

15. Нек се тера он мало у курац...

Курац у курац? Измислио си нови начин јебања, само још да потврдиш у пракси....

16. Ма да ваља не да бих му тепао него бих му и шећер дао ко Шарцу. Вако нек се гони у курац...

17. Рудоња Мудоња......

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.