Kako tepate svojim genitalijama?

1. Tepa se samo malima, kad porastu nema više tepanja.

nema se tu šta više dodati.... :D

2. Uglavnom ŽARE, a ponekad i GOCI.

3. Разарач Доминатор Омега.

4. Pa Lenjin i nije bas pogodno ime, s' obzirom da je u korenu imena "lenj", ali ti ces znati najbolje zasto.
    Ja mom vrsnjaku tepam Kurac, posto je inace Kurcina.
    Kome jos ndostaje ime, nek pogleda defku, sve je lepo obajsnjeno
    http://vukajlija.com/imenovanje-vrsnjaka

5. Ja mog zovem Ćalasija

6. Zašto bih JA tepala svojim? :)

7. aurora072

mia cara

Ohohoho, evo je transfer ženka lololololo

Dobra fora. TEETRA!

8. СЕЈАЧ СМРТИ

9. Hm, recimo da ga zovem AUROR, al samo kada se digne lolololo

10. Екскалибур.

11. Djoka......ima i tri komsije.Peru, Miku i jednog sto mu ime ne znam al ga zovem shupak jer mnogo sere.

12. Ne tepam mom kurcu i ne tepam pički. To nije uopšte seksi. Kako tepati pički pa je onda razvaliti?
    Nema tepanja!!!!

13. Kažem, de si mali ziljavče. Danas je novi dan, amo na burgijanje!

14. Ne tepam mom kurcu i ne tepam pički. To nije uopšte seksi. Kako tepati pički pa je onda razvaliti?
    Nema tepanja!!!!

+ + + + +

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.