Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Vec dva su obrisana za jedan sam skontao da ima logike jer je slika knjige "tantra" pa sam je nazvao: Tatina tantra - saznaj kako si napravljen" ali za drugi nema nikakve poente sto ste obrisali jer je slika mosta koji je u fazi raspadanja i pise "Ni Indijana Dzons - nema ta muda" a nije sigurno zbog psovanja jer mnogi psuju u posteru a nije ni zbog slike jer je dobra fora dosta komentara je ostavljeno i pluseva stavljeno pa zasto mi brisete sve redom bez razloga?
Брате, ја сам се веома узбудио после ове твоје ситуације, па сам позвао полицију.
Ne smaraj :P Samo hocu da znam zasto brisu iz ljubomore jbt radi se o komediji,obicnim posterima jeb'o vas h8 vise :P
Ja ne bih iz inata više nijedan poster napravila... Zamisli, kao, poster postane vlasništvo sajta kad ga objaviš i sajt može s njim šta hoće? Ej bre, pa di su naši novci?
Ови из полиције ме отерали у пизду материну, кажу: "Какви постери бре дечко јел си ти нормалан?!"
Reci da znaš mene...
A jebote kad se mi segacimo to je kul, ali kad se moderator koji moze da sazna o cemu je rec segaci to mu vec dodje bezobrazluk.
Јесте, па да ми дођу на кућну адресу и да ме поцепају као лудак новине. :)
Пуфнице, ово је већ 16. пут у последњих три дана да људи отварају теме како би питали зашто му бришемо његове до јаја постере. Мрзи ме више да им одговарам јер и да му одговорим, опет ће неко као он сутра да отвори исту тему. Морам мало да разбијем монотонију, није ни мени лако. :) А и рођендан ми. :))
Ko te jebe kad imaš kuću :)
Pufnice, oladi glavurdu malo, meti je u kantu hladne vode.
Nemoj sve tako lično i ozbiljno da shvataš.
Peki, čestitala bih ti rođendan, da vreme postoji...Ovako je besmisleno :)
Peki, prvo srecan rodjendan, ziv bio, veliki ti porastao!
Drugo, znam dobro da te smara, ali ovako se samo nerviraju i smaraju jos vise. Lepo napisi resicemo situaciju, bices obavesten i zakljucaj temu.
Прво, нећемо да решимо ситуацију. Постери су вероватно срање и праведно су обрисани. :)
Друго, да обавештавам све овде појединачно на пвт кад им обришем дефиницију или постер - не иде. Била је тема раније и са разлогом је то укинуто. Јесмо модератори, али немамо по три живота сви. :))
Треће, наравно да ћу да закључам тему и да вас обавестим овом приликом: Ко следећи отвори овакву тему добија две недеље бана од мене. Да не буде после да вам нисам рекао. :)