Brisanje mojih postera

1. Vec dva su obrisana za jedan sam skontao da ima logike jer je slika knjige "tantra" pa sam je nazvao: Tatina tantra - saznaj kako si napravljen" ali za drugi nema nikakve poente sto ste obrisali jer je slika mosta koji je u fazi raspadanja i pise "Ni Indijana Dzons - nema ta muda" a nije sigurno zbog psovanja jer mnogi psuju u posteru a nije ni zbog slike jer je dobra fora dosta komentara je ostavljeno i pluseva stavljeno pa zasto mi brisete sve redom bez razloga?

2. Брате, ја сам се веома узбудио после ове твоје ситуације, па сам позвао полицију.

3. Ne smaraj :P Samo hocu da znam zasto brisu iz ljubomore jbt radi se o komediji,obicnim posterima jeb'o vas h8 vise :P

4. Ja ne bih iz inata više nijedan poster napravila... Zamisli, kao, poster postane vlasništvo sajta kad ga objaviš i sajt može s njim šta hoće? Ej bre, pa di su naši novci?

5. Ови из полиције ме отерали у пизду материну, кажу: "Какви постери бре дечко јел си ти нормалан?!"

6. Reci da znaš mene...

7. A jebote kad se mi segacimo to je kul, ali kad se moderator koji moze da sazna o cemu je rec segaci to mu vec dodje bezobrazluk.

8. Јесте, па да ми дођу на кућну адресу и да ме поцепају као лудак новине. :)

9. Пуфнице, ово је већ 16. пут у последњих три дана да људи отварају теме како би питали зашто му бришемо његове до јаја постере. Мрзи ме више да им одговарам јер и да му одговорим, опет ће неко као он сутра да отвори исту тему. Морам мало да разбијем монотонију, није ни мени лако. :) А и рођендан ми. :))

10. Ko te jebe kad imaš kuću :)
    Pufnice, oladi glavurdu malo, meti je u kantu hladne vode.
    Nemoj sve tako lično i ozbiljno da shvataš.

11. Peki, čestitala bih ti rođendan, da vreme postoji...Ovako je besmisleno :)

12. Peki, prvo srecan rodjendan, ziv bio, veliki ti porastao!
    Drugo, znam dobro da te smara, ali ovako se samo nerviraju i smaraju jos vise. Lepo napisi resicemo situaciju, bices obavesten i zakljucaj temu.

13. Прво, нећемо да решимо ситуацију. Постери су вероватно срање и праведно су обрисани. :)

Друго, да обавештавам све овде појединачно на пвт кад им обришем дефиницију или постер - не иде. Била је тема раније и са разлогом је то укинуто. Јесмо модератори, али немамо по три живота сви. :))

Треће, наравно да ћу да закључам тему и да вас обавестим овом приликом: Ко следећи отвори овакву тему добија две недеље бана од мене. Да не буде после да вам нисам рекао. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.