Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Filozof nas sve iskulirao maksimalno....
Hahahaha, ti ko Predrazinjo: ko je tebi dao da radis u skoli? :)))
Nemecki. ;)
gamby a si je povezivao sa pohotnom nemicom?...šnela, šnela, ja, ja špric mi...:)
Javio, pomislice psiholog da si reditelj :)
Ja mislim da ce se sledeca tema zvati- tetka Saveta, jer je i psiholog na lecenju:)
ahahahah.... Do jaja, jel postoji neka tema gde ste pisali svoja zanimanja??
kakve makaze zemljače..nemam šta da presecam, nemam kakve prošlosti da se stidim...
presecanje makazama je simbol raskršćavanja sa prošlošću koliko ja znam....
Psiholog će sve da vas prokljuvi, a vi se samo zezajte.
Baš me zanima kakvu bi psihoanalizu Krešimir dobio na lutriji. :)
Ajd prepricajte mi sta to bilo.
Meni Javio ne deluje kao osoba koja ima neke velike probleme... :)
Ma ništa, kompleksaši, džukele, pirane i trolovi su uništili ovu temu
IVANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :*
Lepo kaže Enerdži..prepričajte i meni...odoh bre...sutra, danas šljakam bre..od 8...
ajt laku noć svima..Nezaboravka, ne zaboravi me...:))
jbt nijesam znao da si banderaš... znaš matiš, a nisi ćio reći kako da napravim kombinacije za tikete... pičko... ;) i daj mani se dječurlije šta ga trpaš 5 stranica
jel ti energijo, a šta ako te djeca provale pa počnu uzvikivati reklamiraš se ko energijina pička...
aaaaaa, znaci, standardno....ja se uplasila da se nesto poremetilo...
Raskrsti sa problemom zelje da zajebavas ljude i da na taj nacin svom egu dodas +, da se osecas sigurnije i jace. To je tvoja ahilova peta. Ne treba ti to. Ti si to sto jesi i bez ujedanja slucajnih prolaznika. Nije to ljudska hrana, samo ti se cini da si posle ujeda jaci.
Slusaj svoje srce
Po našem psihologu Javio je kompleksaš, džukela i pirana, a neko drugi dodade i da je trol
Ja sam za sada samo pirana i trol :)
Neću zaboraviti :))
Fejz, šta ti bi? :))
Sta sam ja? Nista? :(