Psiholog (jer je psihijatar na lečenju)

1. Ranije su se psiholozi otimali za mene, a vidi me sad...

2. Sta sam ja? Nista? :(

kasno si se pridružila, jbg.

3. Odoh sada...nek sam zbogom..kad ni dijagnozu nemam...

4. Wiedersehen, meine Damen und Herren!

Good bye mein lieber Herr,
    Auf Wiedersehen, mein Herr,
    bio si stvarno fer,
    al' sad je dosta!

Bilo je lepo, znaj,
    al' sad je stvarno kraj!
    Bolje ti je bez mene mein Herr! :)))

5. Izvinjavam se na ignorisanju ostalih, ovo je bio muski sudar. On je udario najzesce, odgovor je morao da bude zestok. Nisam mogao da delim energiju (mislim moju energiju) na vise delova.

Sta je ovom coveku bilo? do podne mrzi sebe a ostatak dana ceo svet.

6. loše si procijenio... on je jedan od najjalih likova na sajtu, samo čovjek ne bira sredstva da odbrani svoje stavovoe i ja ga recimo zbog toga jako gotivim...
    a ti samo poslušaj mene i čitaj definicije od ono dvoje autora koje sam naveo u nekom od prethodnih postova

7. Izvinjavam se na ignorisanju ostalih, ovo je bio muski sudar. On je udario najzesce, odgovor je morao da bude zestok. Nisam mogao da delim energiju (mislim moju energiju) na vise delova.

Sta je ovom coveku bilo? do podne mrzi sebe a ostatak dana ceo svet.

Trebao si ranije da ukapiraš, da se ovde sve okreće na zajebanciju. Znači nikad nemoj ništa odavde da shvataš ozbiljno. Od prvog posta je počela zajebancija, a ti si se navuk'o.... Tvoja greška....

8. e da buri je u pravu, sad videh ovaj komentar.... Znači Javio, Energija, moji predlozi su ti još i Zmia, Black Hole i još neki.... Mrzi me sad da pišem ima ih dosta.

9. Istina je da javio ume da pretera; mrzi me sada citam sta-kako-zasto, ali nije on zlonameran...ne zameri mu, a i ovde tesko da ces naci temu da se diskutuje bilo sta potpuno ozbiljno.
    Dobrodosao na sajt! Citaj ove preporucene, ali ima i jos mnogo drugih sjajnih autora. Ako bih nabrajala, sigurno bih nekog izostavila. Ako si psiholog zaista, skontaces da se iza tih avatara kriju sjajne licnosti.
    Ja vec imam dijagnozu, zajebavala sam se za ovo uspostavljanje iste: sizoidna sam i narcisoidna, ostatak spiska ostavljam kao tajnu za sebe. ;)

10. I ja se slažem sa obojicom... Samo ne treba sve primati k srcu i shvatati zdravo za gotovo...

11. Vehbija i Burzum NEIZOSTAVNO! Kum Vlajko, euglena, Insolent, Kresimir, Dane, dule345, duchamp, i jos mnooooogoooo njih...

12. Energija, ja nisam stekla takav utisak o tebi :)

13. A, pa kad znas dijagnozu sam, onda ljudima teze da te provale ;)

14. Vi ga znate duze i on ima drugi stav prema vama, ali covek definitivno ima problem. Povremeno izbija iz njega, ne drzi ga pod kontrolom uvek.

Nema price, to je tako. Prema starijima (autoritetima) podvije rep, prema mladjima (a mozda i nisam mladji od njega) je agresivan.

Ima nesto sto se zove i psihologija avatara. Ima dosta radova u psihologiji na tu temu. Avatar i nick nije prazna poruka.

Neka mi neko kaze koliko dugo nije menjao avatar.

15. Citaj ove preporucene, ali ima i jos mnogo drugih sjajnih autora.

ja na primer.... Zajebavam se, moram ja još dosta leba da jedem, da bih mogao da se nazovem dobrim autorom....
    Čitaj i Abraxusa, Minga, Džimija, Celta itd.... Istražuj sam malo.... Ima mnogo kvalitetnih autora.... Ne znam koliko dugo pratiš Vuku. Ja sam je dosta pratio pre nego što sam se registrovao. Da, i ja sam ovde relativno nov član.

16. Brate psiholože, idi spavaj, smaraš.

17. ja sam ovdje od aprila i nije mijenjao...
    napada sve odreda a ne samo mlađe, recimo mene je napao što sam napisao vic...
    jednostavno tip je legendaran člani i AMIN!

18. Mislim da javio nikad nije menjao avatar. Ali mislim daga preozbiljno shvatas, ja ga znam uzivo i sigurno da ima nekih problema, ali daleko od toga da je toliko zanimljiv slucaj za proucavanje. :) Nije ludak, manijak, ubica, dzukela, samo ima visak energije i zelju da se posveti necemu pa i najbanalnije stvari radi na 200%.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.