Psiholog (jer je psihijatar na lečenju)

1. E i ove što je energija nabrojala.... PTB Nisam primetio da Javio podvija rep, u suštini za ovo kratko vreme koliko sam ovde meni deluje kao car... I nemoj da prozivaš čoveka dok nije ovde.

2. Malo je neumesno pričati o nekome ko sad nije ovde i ne može da odgovori...

3. Doci ce pa ce procitati.
    Prozivali su se i dok je bio tu.

4. PTB sta bre uradi ti ovde. Polako bre brate kao da ti je prvi forum u zivotu, pa znas kad si pocinjao na Lost-serbia, sve je bilo kul.

I javio ga pretera malo. Covek se juce registrovao nije ni ukapirao gde je upao. Ne mora bas da mu se skine koza sa ledja.

I on je psiholog i to dobar i knjigu neku napisao covek, nesto o psihologiji likova na filmovima i psihologiji ponasanja na netu.

5. De, ljudi, pa sve je to zivot. i prozivke, i rasprave, i ogovaranja iza ledja...a jos dok smo u ovoj kutiji, bezopasni smo :)

6. ajd sad svi odreda pišanje pa spavanje... da ja ne bih izvrtao svoj kožun...

7. Hej živote skote,
    hej živote idiote,
    hoću da se napijem,
    majke mu ga nabijem....

8. a meni srecan rodjendan, kad necete da se setite :))

9. Nemoj zameriš Energija, nov sam ovde :P Srećan rođendan!!!! Sve najbolje!!!!

10. E tako, sad mogu mirno da spavam! :)

11. Kazete javio se posvecuje poslu 200%, i PTB je takav, kakve je kvizove organizovao i kakva pitanja smisljao ni google nije pomagao, udarilo 200% na 200%, samo diplome ne dirajte, one nisu ni vazne ovde.

12. A ko je napisao knjigu, nisam razumela?

13. energy ljubi te cika serb sa naklonom, verovatno bih morao da se naklonim da bih te poljubio, SRECAN TI RODJENDAN i zelim ti da dodas jos zillion wati energije (snage).

Pa PTB pisao knjigu, eno ima da se kupi.

14. u jbt izvini energijo... jesam i glup...
    SREĆAN TI ROĐENDAN!
    da sad ne nabrajam...
    http://ultraphoto.org/images/a22ogrxym1mh7sqx58i.jpg
    i čokolada
    http://ultraphoto.org/images/k16a15rkjha37c56s.jpg

15. "Kazete javio se posvecuje poslu 200%, i PTB je takav, kakve je kvizove organizovao i kakva pitanja smisljao ni google nije pomagao, udarilo 200% na 200%, samo diplome ne dirajte, one nisu ni vazne ovde."- ma da se posvecuje poslu, bilo bi super, nego se posvecuje pljuvanju, kad pljuje...i tako mnogim banalnim stvarima...ali, ajde, reci ce ljudi da ga olajavam dok nije tu, sutra, kad dodje.

ja uopste nisam nikoga branila ni napadala, samo sam pokusala da objasnim PTB-u da se nepotrebno uzrujava, i da je malo hiperbolisao javiov problem.

16. Nista Ivana, nista specijalno :)))

17. PTB je pisao knjigu, kako sam ja razumela. Mogao bi stvarno malo da nas analiziras, onako, na osnovu dosadasnjih utisaka.

18. Dobro, ako ti tako kažeš, Fejz :)

19. Jupi, cokolaaaaadaaaa! :))
    Hvala, buri!;)

20. Virtual Serb, hvala i tebi! Ne videh! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.