Ja sam u osnovnoj imala kratku kosu, mislim da mi je fino stajala... Mada, sad mislim da se ne bih ošišala skroz na kratko... Često kažem da ću se ošišati do glave kad me iznervira kosa, ali prođu me ti momenti :)
Nemoj, Gamby, bolje da ne padam u iskušenje, sutra treba da se šišam :))
Inače, kod momaka mi je svejedno, zavisi šta kome bolje stoji... Ma, ionako su to mrtve ćelije, zašto ne eksperimentisati sa dužinom? :)
Ja od 5.-6. osnovne hocu da pustim kosu ali uvek dodjem do bitls faze pa je osisam.
Necu sad ne planiram da se sisam, eventualno neko stanjivanje jer me greje kao subaru da imam.
Ja sam imao u 5-om do ramena, pa se sisnuo na celavo, pa sam posle opet pustio dugu pa rokno cirokanu, al ne klasicnu nego sam pravio ja, pa sam trosio po 3 kile gela svaka 2 dana. I onda sam se opet osisao na celu. I sad opet kao nesto pustam kosu, ne iz hira nego zbog opklade. A bradu pustam iz principa, i necu da se brijem do vojske. A u vojsku da idem necu.
Lažeš, videla sam sliku, bila ti je malo preko ramena:)
Ja sam u osnovnoj imala kratku kosu, mislim da mi je fino stajala... Mada, sad mislim da se ne bih ošišala skroz na kratko... Često kažem da ću se ošišati do glave kad me iznervira kosa, ali prođu me ti momenti :)
Moram malo da se motivišem sad :))
http://www.youtube.com/watch?v=6aZVkg5XftM
Ovo mi se sve rijeđe dešava.
Ja volem dugu, al' nikad nisam dugo puštao. Sad pušćam čirokanu da raste, kontam da mi to još i najbolje stoji.
Kako čirokana može da izgleda dobro?
Nemoj, Gamby, bolje da ne padam u iskušenje, sutra treba da se šišam :))
Inače, kod momaka mi je svejedno, zavisi šta kome bolje stoji... Ma, ionako su to mrtve ćelije, zašto ne eksperimentisati sa dužinom? :)
Nekima može.Ja sam imao čirokanu ali mi loše stajala pa je ošišao posle 2 dana.
Ja sam jednom bio ošišan na dvojku, kad sam bio mali, i ne bih nikad više to sebi učinio.
A kako ne?
A tek čirokana na ženama... Ajoj.
Ja sam se oduševio sa nekoliko riba sa tim na glavi, valjda sam samo imao sreće :))
Ma daaaj!
Ja od 5.-6. osnovne hocu da pustim kosu ali uvek dodjem do bitls faze pa je osisam.
Necu sad ne planiram da se sisam, eventualno neko stanjivanje jer me greje kao subaru da imam.
Gambi koje si ti godiste?
Pa predobro im je stajalo :) Žene sa kratkom kosom su obično mnogo hot :))
Ja sam imao u 5-om do ramena, pa se sisnuo na celavo, pa sam posle opet pustio dugu pa rokno cirokanu, al ne klasicnu nego sam pravio ja, pa sam trosio po 3 kile gela svaka 2 dana. I onda sam se opet osisao na celu. I sad opet kao nesto pustam kosu, ne iz hira nego zbog opklade. A bradu pustam iz principa, i necu da se brijem do vojske. A u vojsku da idem necu.
Koristite li neke regeneratore i slicno?
Pocela u zadnje vreme da se mrsi kosa.
Колико је дуга и колико је често иначе переш?
Nijepuno, tek od septembra je pustam. 12 santima.
Otprilike svaki 2. dan.
Матори, стањивање ти је много боља идеја кад је топлије време.