Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jel gledate?
ne. ._.
Бедара. Мрзим то што је са познатима, гледао сам прошле и претпрошле године, тада је био једини не-зиљави риалити шоу.
То постоји?
Hipnos
То постоји?
I ja prvi put čujem.. A i ne zanima me.
Кад почиње то уопште ове године?
Е одлично, да знам да не гледам. :)
мени је срвајвер много јак реалити, ал контам да нећу гледати јер ме мраче ови шатро ВИП ликови, а и висићу овде, контам да и Пеки због тога неће гледати :)
Srvajver je prejak rijaliti šou, al' ovi naši VIPovi su žešći papani, pa mi ne pada na kraj pameti da gledam. :)
ja bi ovo zaključavo
Е мој дупло в и ти си као неки лингвиста овде, страшно!
kad sam ja reko da sam lingvista?
Ма ложим те :))
Шта има рођаче! Нема те нешто
odmaram malko, a lingvistu glumim, tj. ispravljam ljude kad mi se isti zajebavaju i nerviraju... :D
jebote, tek je počelo, kad ste pre temu stigli ds otvorite... :S
Зајебан је Дебилко, а богуми и Моронко :Д
jeste primetili kvalitet grudnog kosa ovogodisnjih ucesnica???ja cu da gledam :D
Jbt sa p0znatima sranjee '_'
Čuš gledamo li... Ćeramo druge da gledaju s nama!
Da nije Vukajlije pojma ne bih imao šta se pušta na TV-u.