Prijava

А и који ће нам курац, ионако смо бомбардовани уранијумом.

Pa da baš taj uranijum iskoristimo u energetske svrhe a ne da bleji ovde u vazduhu. :D Kako su glupi oni Ameri. E, stvarno su glupi. :D Dadoše nam toliko tog uranijuma, a mi lenčuge samo da ga ekstraktujemo iz vazduha i eto ti uranijuma za 10 nuklearnih ekektrana. :) A mi treba da rešavamo neke mnogo veće probleme od izgradnje nuklearne elektrane.

To je osiromašeni uranijum, sa njim možeš samo da se ozračiš.

Свакако имамо пар НЕ у окружењу, радијација не познаје границе. Једино је зајебано одлагање отпада. Развијене земље полако гасе електране јер прелазе на алтернативне изворе енергије (а ни ови нису толико злато колико се представља).

Свакако, прво ШТЕДЊА, не типа санкција, већ порезчине на разбацивање енергије. Минимум 30% енергије се баца, ако не и више, гарантујем.

За НЕ да, али у случају веће енергетске кризе, до које, ипак, нисмо стигли.

Hidroelektrane su keva. Imamo potencijal za te kurce, ali je skupa izgradnja.

Pa mi će ga obogatimo, k'o što naša braća Iranci rade. :D

Sa njim mozes samo da umres. Kao sto su umrli petorica koji su isli po srbiji 1999/2000 da skupljaju srapnele i ozracena zrna. Dvojicu sam licno poznavao.

Блејк, сваки уран се обогаћује, а после фисије, остатак тог горива (осиромашени уран) мора безбедно одложити, а Косово је изгледа најбезбедије место.

decxko a šta ti misliš sa onim nuklearnim otpadom, kako god da se zove, da ga zakopaš 15km u zemlju ili preteraš vozom u albaniju i ostaviš tamo? ma daj

One vetrenjače su najbolje.

To je bar jednostavno. Platis i izvezes u Ural planinu.

Realno Rusi sređuju otpad, mogli smo ko gospoda da se grejemo zimi bez mazuta i uglja.

Istinu zboris komsija. Samo da znas od 9 avgusta ti postajem i bukvalno komsija, selim se u Vincu.

C60 bre, da li si stvarno mislila da je moj plan da mi zaista vadimo osiromašeni uranijum (ne znam što pišeš uran, koliko ja znam, to je pogrešno napisano ime planete :) ) iz vazduha i onda ga obogaćujemo? :D

а Косово је изгледа најбезбедије место.

Pa kako ćemo da ga doteramo dole kad tu Šiptari i ova strana gomna imaju ingaranciju?

Добро, не из ваздуха, а не знам ја шта ко овде зна, мајку му. :)

Може обоје, мени је драже уран.