Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Brate, ne pelcujem ni školske u prijateljma ako mislim da su dijabole. Stvarno ste ogavni licimuri.
upravo tako!
kada lik koji ima 16 godina okači ovo:
Kada pune su tribine,adrenalin je u krvi, pa za boje kluba gines,odmah zaleces se prvi bilo 1 na 1 il ekipa na ekipu dodaj flasu,stanglu,baklju ili ciglu!! Mi smo deca sa SENJAKA,koja ne vole zandare ni politicke stavove,medjunarodne zabrane a svi smo deo te armije,koja zajedno je jaca, BODU SAMO PICKE to je kodeks navijaca!
...
-.-
Evo ja npr imam mylycu u prijatelje, a ne znam koji će mi kurac tamo, idemo zajedno na vukajliju, ali ona piše nebuloze, evo sad ću vam postavit njen status... Pa je ja trpim nekako...
http://img340.imageshack.us/img340/6438/30686807.png
Morao sam ime da joj prikrijem...
Ja bih rekao da je to zbog razlike u godinama, naravno da ako si stariji i imas odredjenu ekipu neces gurati po prijateljima ko zna kakve debile... Ovako kad si mladji cesto ne znas ni sto prihvatas ljude. Ja imam 100 prijatelja i sa sve i jednim sam uzivo sjedio, jedno 40 mi je hide zbog napastvovanja mogucnosti na fb, a ovih epohalnih 5-6 sam ostavio da se smijem. Ne kazem da su losi ljudi, ne prozivam ih ovdje, ionako niko ne moze da zna koji od mojih prijatetelja je postovao bilo sta je r je anonimna stvar... NE kazem da su likovi losi, nego imaju svoje trenutke kad pisu nebuloze koje su smijesne i retardirane... To se mora podijeliti. Takodje opet ima ljudi koji imaju po 600 - 700 prijatelja isto iz glupog razloga, a tu se moze naci puno vise nebuloza...
Dok sam imao profil, meni su najviše na Rocca Siffredija išli zaljubljeni golupčići koji su jedni drugima po više puta dnevno slali ziljave ljubavne porukice i pesmice na wall ili ih pisali sebi na status. Sasvim je OK raditi tako nešto preko SMS-a ili pvt-a da to ostane tajna, ali malo je neukusno da baš svi gledaju nečija romantična proseravanja.
*mojoj maloj noge ko u srne,među njima kilo vune crne....xD hahahaahahahahahahahahaahah
96. godiste proizvodnje...
*Sanjao sam da si kocka secera, ali ja volim secer u prahu pa sam te tucao cijelu noc. haahahah :DDD`
NAjgori su mi ovi moderni kvazi sportisti koji samo pice na treninge i ne mogu kao nista stici, kao face su kad na status stave da moraju na trening, za njima jure one ribice 95. i 96. godiste (citaj nafurane fufe) i sline za njihovim medaljama u nekim idiotskim disciplinama (ionako je svaka medalja postala glupost jer se sve samo mora uplatiti...), a oni su kao mnogo sjebani jer su odrasli na ulici, al nekako su se iscupali i sad su dobri. Uglavnom imaju druga narkomana i u inat tome slusaju tuzne pjesme od Beogradskog Sindikata (kroz vetar) ili Frenkie itd... Mnogo teska situacija. Klinci od 14 godina, mnogo jaki i opasni, uvijek spremni da ubiju. Ja sa 14 krao tresnje po ulici jebote... A sad imam 19...
ja ne znam na koji fax idem ili u ludnicu ili na PMF? puko sam ko petarda i nije mi dobro nikakoNaJgLuPlje PiTaNje U SkOLI : ''IMA LI DOBROVOLJACA?''....xD
他妈的你给你看在谷歌翻译?!!! :DSranje unosi konfuziju
"PoSeTiTe wukawiju, mlogo dobaw sayT... mwa"
Kakva je ovo ogavna ogovaraonica!
Смарко, цркни :) Ха, још си банован па не можеш да одговориш на прозивку... Сјајно. Мораћеш да ми се обратиш на фејсбуку dusxo.
Ko kaže da ne mogu da ti se obratim, SrEtJiTzE M@wA ♥
Ima jedna grupa na fejsu, satro vukajlija blabla e sad neki idiJot je ostavio status
Е да, Смарко, та сличица катанца те одала да је то написано с твог налога :)) Бруко!
Mislim da sam se na trenutak šlogirao :))
DinosaurusDanas se 0sjecam mal0 manje bljak
Ne postojis vise za mene... :)
iliVec mi nedostaje :((( od iste osobe posle nekoliko dana
*Ko je ovaj Telenor sto mi stalno salje poruke? xD (ovo je moj status :D )
Imalo je toga kolko oces dok nisam poceo da brisem one koje ne znam, a sad jbg moram da trpim
♥ . . Sranja iza ledja uspela sam da se podignem . . ♥ . . ( POSLUSHAJTEE,LERKI-NOWA SMAPEEE ;DDDDD )
Blesawa,luda,otkachena,blentawa,smotana,wesela i nasmejana . . pametna,sposobna, JAKA ,swoja . . BEZOBRAZNA,namazana,oshtra i opasna!! Swe sam to ja,ali pitanje je shta cu dozwoliti prwo da widish!? ;))
Hahahaha Peki...
Lajkuj mi status i lajkovacu ti najlepsu sliku... :D :)
53 minutes ago · Comment · LikeUnlike
4 people like this.
Ovo 4 people like this. više boli nego sam status.