Данас. Управо. Зајебао сам себе јер имам проблем да неким недотупавним људима објасним да је неком важно да види у менију са десне стране КО ШТА СЛУША тренутно, а да је неком важно да знају КО ЈЕБЕ тренутно. И желим да се извиним свим колегама са теме ЈЕБАЊЕ 2 што моја иницијатива да се тема из подфорума ИГРЕ пребаци у неку категорију коју заслужује није уродила плодом, осећам се одговорним за Кикино бановање, брате ИЗДРЖИ, ПОЈЕБИ нешто и за нас док си 5 дана на одмору, а и ми ћемо за тебе ако буде, наравно... Држимо се заједно, као и до сад. КИКА ЈЕБЕ!

Ево да пејстујем мој комент са закључане теме, мислим да сам 108% у праву. Деловање тог човека никад никог није угрозило. Као ни ЈЕБАЊЕ уосталом.
Господе боже, човек не сме ни да се похвали својим способностима у кревету, а да се апстиненти не осећају прозванима!!! Овај човек не шири мржњу, не позива на оружје нити на уништавање омладине дрогом или спортом, овај човек шири љубав и производњу, једном речју ЈЕБЕ! Јебе попут Лакија, Шибе, Зазубице, Лестата, Мајмуноликог и мене, мада сам ја човек у годинама... Ако је то његов грех онда прихватам и ја последице његовог дела, јер ја не јебем ако Кика не јебе. Дакле, ЈА ЈЕБЕМ!!! Кико, држ' се, рођени ево и мене 5 дана да се бањамо заједно. И да... Да јебемо!- a
Par ljudi sam čekala na minu i dočekala, nekad se pokajem, nekad ne. Nikad ništa što bi nekom ugrozilo bilo šta sem sujete, jebiga. Šta si ti javio uradio čim si temu najavio?
Hajd eto da čujemo. - l
javio, ima tema "my name is erl". tamo ima svašta nešto loše što smo uradili...
- l
nema frke, evo http://vukajlija.com/forum/teme/6732 ne znam što je zamrla tema. al ima da se načitaaaaš. svi smo se složili da je evomene pobedio...