Apatija, stvarnost ili stereotip?

1. Šta mislite?
    Jeste li apatični?
    Jesu li ljudi oko vas apatični?
    Da nije vaša devojka-momak apatična-čan?

2. Moja devojka-momak je apatična-čan.

3. Prve tri tvrdnje su istinite, da ne kazem da su tautologija.

4. gamby a što?...koji su razlozi?..da nije do tebe?...

5. Pa ja mislim da jeste. Aj da pitamo onog psihologa, on je mnogo pametan.

6. e da..on će znati...ma kurac će on znati..ima da kaže "kompleksi bre" i ćao, zdravo...

7. I to što kažeš, možda mi udje u glavu, a ljudi se plaše stranca u glavi... LJOLJ

8. Nisam apatična osoba... Ponekad mi samo mrsko da se pokrenem, uradim nešto korisno, mada to je više lenjost... Inače, ne poznajem mnogo takvih osoba, bar kad su sa mnom, ne pokazuju znake apatičnosti :)

9. da...i ja se plašim stranaca u glavi...ali onda sledi da nisam apatičan...bar neka korist od toga...

10. A šta mislite da li vlada apatija na sajtu?

11. eto dobrog pitanja....nezaboravka ti si moj idol...:)

12. Jao, Jave, hvala :) Ja se samo trudim da odgovorim na temu i malo podstaknem tok iste...

13. ma neće ljudi da se otvaraju, nezaboravka...apatični i znaju da su takvi..učmali u svoje prazne živote..nit rade dobro, nit rade loše...i samo ćute...

14. A svi znamo da je osećanje ravnodušnosti najgore, jer kad dođeš u stanje da ti je sve svejedno, to je kao da ne živiš, samo pustiš da dani prolaze...

15. da...ponekad poželiš da zaspiš i probudiš se za 3 ili 6 meseci..i čini ti se da ništa ne bi propustio...

16. Aj sad ozbiljno. Postoji, imam jednog takvog ortaka. Apsolutno ga boli patka da l' će uopšte da se probudi ujutru.

17. E, sad je pitanje ko je kriv za to? Da li je sve do tebe? Možda su te i drugi i čitavo okruženje doveli dotle? Neko će reći da je sve do pojedinca i da ti ako želiš, uvek možeš da nađeš razlog za se smeješ... A da li je uvek tako? Ponekad se stvarno čoveku čini da se bori protiv vetrenjača...

18. ja mislim da sve više ljudi boluje od toga...jednostavno u nekom trenutku prestanu da žive, da se bora, da vole...i samo vegetiraju..bez osećanja, bez želja, bez nade...od prvog do prvog, od 15-tog do 15-tog...od danas do sutra..i ne možeš da ih pokreneš, razmrdaš..koliko god se trudio..a i sve manje ljudi se trudi da ih razmrda..

19. Da, onda se moja pitanja nadovezuju na ovo što kažeš...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.